Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 49

Обговорення: Карту giulietta 1.6 jtdm 105л.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    На egr йде, зроблене біт управління на форумі, в різних дискусій знайшли прикладів..
    Я подивився, там багато обговорень на edc 16, але я не знайшов нічого про це egroff але тільки на dpf off, навіть використовуючи розширений пошук... допомогу, якщо я не прошу занадто багато?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Прикладів немає, але ви можете? дивитися обговорення, де c'? якийсь центральний зроблено добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Замість х значення карти педаль?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав manu90 Visualizza Messaggio
    Замість х значення карти педаль?
    Карту педаль ? даний запит дизель, тільки що тут ? віднесла в нм, які перетворюються потім в iq, завдяки карті, нм/iq, те, що титан позначити як справи? дизельне паливо впорскується. Очевидно, що чим більше ви підніміть картку педаль більш машина iinietter?, natutalmente якщо розглядаються всі фільтри

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Карту педаль ? те, що ecm називається тиском parzializzato?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Карту педаль ? те, що ecm називається тиском parzializzato?
    не викликає все одно іноді збагачення при прискоренні, іноді необхідного крутного моменту під час прискорення, і ще іншими способами.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    перший обмежувач крутного моменту відноситься карту педалі?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    manu, по мені, до дослідження, а потім кроком...сьогодні також автомайстерень і шиномонтажних майстерень роблять карти(я не хочу), але втручатися в управління двигуном не ? так просто, як переконують багато відео або продавців інтернет....ви прийшли в цю групу,форум,спільноти, і я вам раджу: d читати, чому? тут c'? стільки людей на ноги, що допомагає...але не можуть претендувати по праву, які ви надавали в piato готовий...c'? розділ, присвячений освіті,попросіть знають і подивитися....тоді за вас....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав pdtechnology Visualizza Messaggio
    manu, по мені, до дослідження, а потім кроком...сьогодні також автомайстерень і шиномонтажних майстерень роблять карти(я не хочу), але втручатися в управління двигуном не ? так просто, як переконують багато відео або продавців інтернет....ви прийшли в цю групу,форум,спільноти, і я вам раджу: d читати, чому? тут c'? стільки людей на ноги, що допомагає...але не можуть претендувати по праву, які ви надавали в piato готовий...c'? розділ, присвячений освіті,попросіть знають і подивитися....тоді за вас....
    мені не подобається мати блюдо готове, навпаки, віддаю перевагу, щоб дістатися туди тільки до рішень. Я запитав х, щоб побачити, якщо я був на правильному шляху після того, як я побачив, що не вчили мене добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    мені не подобається мати блюдо готове, навпаки, віддаю перевагу, щоб дістатися туди тільки до рішень. Я запитав х, щоб побачити, якщо я був на правильному шляху після того, як я побачив, що не вчили мене добре
    Якщо ви на форумі знаходитесь багатьох тема про edc16. Резюмуючи все, скажу, карту педаль, вони, як правило, перші карти файлів, які будуть змінені, ви подайте нм, вони перетворюються з карти 'кількість? запроваджують або краще мапу перетворення, нм/iq. Все тут, як ви попросите, вам необхідно буде адаптувати та на інших картах. Якщо ви не знайшли обмежувачі дизель? єдиною альтернативою для того, щоб підняти кількість? вводять більш малюк кількості? sar? щоб змінити час вприскування і обдурити ебу на справжню кількість? впорснути. Я б порадив вам шукати добре обмежувачі дизель і не діяти на час вприскування. Автомобіль весь вихідний пу? також, буде добре залишити їх косяком.

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •