Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Шукаю Терміново Вихідний Файл Opel Astra 101 К.с. Boschedc15M

Привіт всім, шукаю оригінал файлу для opel astra 2001 року з ecu bosch edc15m................... Я докладаю дані ecu

Всім заздалегідь дякую
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post88280

ось, хороша робота
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Спасибі велике, backgroop

Вибачте backgroop дані ecu ці дійсно могли б ви, може бути, якщо c'? ти мені файл орі ??Велике спасибі ще

Ви знаєте, чому? я кажу саме з тієї причини, що ви можете? зробити запис тільки з галло v2 v53 я написав завантажений файл в базу даних з апаратної одно все чудово, з того, запис ок, але машина не заводиться, на діагностиці погано працює насос форсунка, але, по-твоєму, чому? якщо файл мені пише ? правильно???? Контрольна titanium мене впізнає і, чесно кажучи, я не розуміючи, чому, чому? не повинен піти прямо зараз, однак, замість файлів, які я написав, де з першого і не з тим, що ви дали мені ви навіть Як ніколи, по-твоєму,???? Я не розуміючи навіть, чому? я повторюю, записи все ок і працює добре, чому? не хоче відправлятися
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2014 до 09:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Завжди є ризик, записати файл взято з бази даних був краще, ніж розгортали і робили bk у bdm перш, прямо зараз я бачу, триває.........

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Проблема ? у мене зроблено кілька таких машин, але не я ? коли-небудь траплялося щось подібне то напишіть спокійно файл, але машина не заводиться........Миха sar? проблема контрольної суми??? Хоча, сказати по щоправда, я зробив тест, пише два файлу з тим же обладнанням, але нічого не робити, і я не розуміючи, чому, для якого не потрібно далеко
    Файл, який я послав вам, і справедливо, проблема для мене полягає в півник, що дуже, безсумнівно, чекає, різних розмірів, я цей файл я читав з k-tag і писав, з kess v2 орі і ? все йшло добре.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Файл, який я послав вам, і справедливо, проблема для мене полягає в півник, що дуже, безсумнівно, чекає, різних розмірів, я цей файл я читав з k-tag і писав, з kess v2 орі і ? все йшло добре.
    Так, але не ? перше, що я роблю, це не хочу знати, а півень відмінно працює як в даних ecu, що в записі я повторюю..

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    І потім, вибачте, він же і ідентичні коди, які я написав я перше читання файлу, який ти написав ???
    код bosch та код програмного забезпечення є ідентичними

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    код bosch та код програмного забезпечення є ідентичними
    Ви для? якщо гарненько в даних ecu там написано код 010505.kT7M3040_S..B01013 Y20DTH, а після того як я написав свій файл, навіть якщо ви не частина мене в даних ecu 010505.HT7M3040_S..B01013 Y20DTH тобі за це кажу.............Ось різниця в даних ecu у фотографії і більше на відміну від букв, які ви побачите, на докази, на двох фото є код після письмового D3, який коливається, як ніколи?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    І потім, вибачте, він же і ідентичні коди, які я написав я перше читання файлу, який ти написав ???

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Проблема ? у мене зроблено кілька таких машин, але не я ? коли-небудь траплялося щось подібне то напишіть спокійно файл, але машина не заводиться........Миха sar? проблема контрольної суми??? Хоча, сказати по щоправда, я зробив тест, пише два файлу з тим же обладнанням, але нічого не робити, і я не розуміючи, чому, для якого не потрібно далеко

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •