-
Які значення?Я вас не розумію.Якщо ви говорите значення зміна карти ви бачите нижче значень карту орі.Карту ori синій. , mod карта. червоний.Подивіться, що на офіційному сайті ECM, ви можете завантажити керівництво італійською мовою.
-
Я маю на увазі коефіцієнти корекції тип: 0,023437 що стосується дизельного палива , то c'? те, що стосується тиску.
Як отримують? Або де вони знаходяться?
-
Тиск турбо і вже в milibar,ви повинні видалити тільки атмосферний тиск (+ чи - 1000 мб).Карту-клапан N75 multipliccato x 0.01, вам vollore у відсотках геометрії(80%-все відкрито і 20% все закрито). MAF-x 0,01, і ви отримаєте мг переміщення дизельного палива,Обмежувачі копія-х 0,023437 і вам дизель мг/хід,терміни та аванси ми використовуємо 0.023437.Я сподіваюся, що не, що був неправий, бо я пишу з телефону.
-
Але ці фактори перетворення їх чи знаєш ти, що вивчав , не отримують від карти або від програм , типу winols, Правда?
-
Якщо у вас є damos хороші їх, а потім прийняти їх,але щось хороше можна знайти тільки за додаткову плату.У 0,023437 ви часто використовуєте в інших ECU.Я раджу тобі вивчити ECU одне крило раз,тому що речі набагато складніші, ніж, коли, здається. Дізнайтеся більше і більше розумієш, що нічого не знаєте.Щоб дізнатися ECU добре, вам доведеться попітніти.
-
Я повинен бути щирим....мені виявилися складними, щоб відразу ж видів, підхід з точки зору і нові мови, світ, незвідане, коротше кажучи.
Спасибі вам, я якась маленька щось трохи більше? ясно, але ? зрозумілим, для мене знижки? тільки дивне Хобі .
Назад? до моєї первісної питання на 7 карт-педаль. Як ніколи після першого , і тільки після цього є 10 трикутничками (або пила зубів) драйвер?
Що вони собою являють?
-
-
Це що подивіться на карту.Якщо ви насправді не є breack сходів .Навіть Winols знаходить, як і карту, можна.
-
Здається пізніх карти, але без посилання , принаймні для мене ? незрозуміло. Але професійно, як веде себе, коли навіть winols d? допомога.
Semplifico: ти, як виконавців?
-

Спочатку Написав
мека-diag
good потоків
Ми повинні подякувати за професіоналізм? і наявність? Нєо
We have to thank the professionalism and the availability of Neo
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення