Стр. 15 з 18 PrimaПеред ... 51314151617 ... ОстаннєUltima
Результати з 141 по 150 з 178

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Існують damos на російську мову, я знайшов їх на англійській, а хтось німецькою мовою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    не існує..
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    навпаки, ви повинні бути раді, коли ви були в кирилиці, ****** перекладач поруч, і в шлях!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я хотів запитати вас про одну річ: але для кожної версії hw і sw файл, c'? є damos конкретне? Чи ce n'? один загальний, який йде добре на цей тип ecu?
    Наприклад: Bosch, Med9.1... ви можете? використовувати damos для будь-якого файлу, Med9.1 розкрийте, або для кожної версії hw і sw має свій damos пов'язано? Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Я хотів запитати вас про одну річ: але для кожної версії hw і sw файл, c'? є damos конкретне? Чи ce n'? один загальний, який йде добре на цей тип ecu?
    Наприклад: Bosch, Med9.1... ви можете? використовувати damos для будь-якого файлу, Med9.1 розкрийте, або для кожної версії hw і sw має свій damos пов'язано? Спасибі.
    кожні n? sw має свій damos зокрема, damos ви використовуєте для порівняння, відкрий і порівняння карт, від damos візьми фактори, опис і осями кожної таблиці, яку ви хочете вивчати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ок, спасибі. Все ясно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Привіт всім, я приїхав, я навіть в цій темі після декількох peripezzie в тому, щоб працювати Winols на Win 7 x64.

Щоб не відпустити втратив цю тему, що мені здається дуже цікавим, я хотів би вас побачити, якщо ви думаєте, я на правильному шляху, щоб те, що стосується використання Damos на файлів (що, мені здається, що те, що ви намагалися зробити в попередніх постах).

Взявши за приклад класиків, Damos, що можна знайти в мережі, я взяв на розгляд те, що 147 1.9 JTD 455_089. Відкривши цю папку, всередині знаходиться файл орі, що файл ".DAM" файл ".HEX"

Беручи файл ".HEX" і trainando в winols, завантажується карта. У цей момент, trainando завжди в winols файл ".ДАМ", з'являється вікно імпорту damos. Натиснувши далі, ви потрапите потім у вікно, де пу? фільтрації різних карт або адрес (наприклад, виключити карти, які містять тільки singioli-розрядної etc...).

Після selezzionato зі списку і фільтрації карти, які ми хочемо побачити, що вийде щось подібне, де з допомогою damos мають значення безпосередньо на карті:

Екран 1.jpg
    Екран 1.zip

Якщо це ? те, що ви намагалися потрапити в пост precendeti, я сподіваюся бути в змозі допомогти. Пам'ятаю, що, ймовірно, працює тільки з файлами ".HEX", присвячений цій damos.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    додам, що (щодо цього damos конкретне, що ти сказав)
    при імпорті файлу .HEX вибір "intel hex", як тип файлу (класичний binary), а на питання, якщо імпортувати його в різних областях, як ви кажете, немає.. сов? створити єдиний блок і там просити? розмір 1 МБ (1024 байт) цей файл ? правильний розмір.

Тільки cos? я міг змусити його побачити правильно, в протилежному випадку я стрибала 3/4 карти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Однак, повертаючись до damos у мене є клієнт, який має їх у курсі aoggi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ну, для? не pnso, що їх бажання поділитися.
    Від матвія

Стр. 15 з 18 PrimaПеред ... 51314151617 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •