Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    але на дизель, що функція має дросельну заслінку з приводом,? ? можливо, що в діагнозі ви d? метелик, але винні в іншому місці

НОВАЧОК L'avatar di booster
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    провінції Асті
    Повідомлення
    43
    командує правильним чином, і тім створює розрідження, що сприяє вхід відпрацьованих газів, що надходять від клапана egr

допомагає керувати температури горіння, необхідні для реалізації стратегії системи DPF;

уникайте стресів двигуна до його виключення,закривається повністю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав booster Visualizza Messaggio
    командує правильним чином, і тім створює розрідження, що сприяє вхід відпрацьованих газів, що надходять від клапана egr

допомагає керувати температури горіння, необхідні для реалізації стратегії системи DPF;

уникайте стресів двигуна до його виключення,закривається повністю
    Згоден в повному обсязі.
    Ви пробували зробити примусової регенерації з допомогою іншого засобу діагностики?... тобі це тільки під час регенерації?... може бути ? помилка, викликана неправильним установка регенерації з примусовою...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Вибачте, я перечитав краще пост...я неправильно зрозумів... я думав, я ж роблю примусової регенерації.
    Я вважаю, що зазначення дати, досі вони пі? що правильно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    дивіться kekko!!! я 2 дні е? я мав ostesso проблема з однієї і тієї ж машини я не використовував його aditivi і, на щастя, мені не довелося розібрати нічого !!!! для цього достатньо купити очищувач дросельної заслінки, що буде близько 15 євро зняти усмоктувальну трубу, що йде за межі дросельної заслінки і при включеному двигуні розпилення невеликої дози продукту ,в той час як бризки, ви повинні постукати в проводці акселератора так, що впускний ви очистіть добре ... видалити помилки зберігаються в ебу і подивитися, якщо повториться знову .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Спробуйте добавки професійних..потім, якщо він працює за закриття egr..щоб зняти колектор і почистити його фізично займає багато часу..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    на кілька самий двигун був дуже електронні плати управління, і навіть якщо відкрито було побачити в екю, як відкрита на 5%.
    Відповідно на холостому ходу двигун не слина + 2000 обертів, і на вулиці йшов + і сильніше, якщо він буде стояти в муфту без прискорення.
    Я вирішив висмикуванням вилки з розетки, блокуючи відкритий клапан і ліквідації dtc, тепер, принаймні, автомобіль йде як і має йти. Будучи близький до відставки, власник не хотів сказати гроші на pi? це необхідно, щоб тягнути вперед.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    Привіт Алексій. C'? їх безліч у зверненні. Якої марки ви взяли? Був спрей?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    бренд продукту було petro chemical використовує також fiat, як прибиральник

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді