але на дизель, що функція має дросельну заслінку з приводом,? ? можливо, що в діагнозі ви d? метелик, але винні в іншому місці
але на дизель, що функція має дросельну заслінку з приводом,? ? можливо, що в діагнозі ви d? метелик, але винні в іншому місці
командує правильним чином, і тім створює розрідження, що сприяє вхід відпрацьованих газів, що надходять від клапана egr
допомагає керувати температури горіння, необхідні для реалізації стратегії системи DPF;
уникайте стресів двигуна до його виключення,закривається повністю
Вибачте, я перечитав краще пост...я неправильно зрозумів... я думав, я ж роблю примусової регенерації.
Я вважаю, що зазначення дати, досі вони пі? що правильно.
дивіться kekko!!! я 2 дні е? я мав ostesso проблема з однієї і тієї ж машини я не використовував його aditivi і, на щастя, мені не довелося розібрати нічого !!!! для цього достатньо купити очищувач дросельної заслінки, що буде близько 15 євро зняти усмоктувальну трубу, що йде за межі дросельної заслінки і при включеному двигуні розпилення невеликої дози продукту ,в той час як бризки, ви повинні постукати в проводці акселератора так, що впускний ви очистіть добре ... видалити помилки зберігаються в ебу і подивитися, якщо повториться знову .
Спробуйте добавки професійних..потім, якщо він працює за закриття egr..щоб зняти колектор і почистити його фізично займає багато часу..
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
на кілька самий двигун був дуже електронні плати управління, і навіть якщо відкрито було побачити в екю, як відкрита на 5%.
Відповідно на холостому ходу двигун не слина + 2000 обертів, і на вулиці йшов + і сильніше, якщо він буде стояти в муфту без прискорення.
Я вирішив висмикуванням вилки з розетки, блокуючи відкритий клапан і ліквідації dtc, тепер, принаймні, автомобіль йде як і має йти. Будучи близький до відставки, власник не хотів сказати гроші на pi? це необхідно, щоб тягнути вперед.
Привіт Алексій. C'? їх безліч у зверненні. Якої марки ви взяли? Був спрей?
бренд продукту було petro chemical використовує також fiat, як прибиральник