Завжди в одній родині ? тому я думаю, що не ? проблема.
Завжди в одній родині ? тому я думаю, що не ? проблема.
ось файли, aul файлів mod ? був виключений рециркуляції з раз loader
вас, думки, критику і, особливо, поради та навчання
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:26
не вистачає золота..***** unque в egr ? закривається добре, для інших я використовую інший метод редагування...пологів завжди 1500 об / хв і на 50% навантаження ....
у орі мені здається, що він вставлений, однак
але у вас вже? подивився? думки? поради? я ansiosissimo
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:27
майте на увазі, що я підходжу фільтр конус, турбіна bravo 1.6 120cv і датчик витрати повітря точка jtd 105л.с.
dariuccio, якщо я можу дати вам мій погляд, подивитися коригувати краще карту, і особливо, якщо у вас встановлений той казковий egr ? chusa і це добре, але з карт пропущені не знаю, якщо за забудькуватості або річ, але знову ж таки, дивіться, щоб налаштувати карту для того, щоб поміститися в автомобіль...? тільки на мій погляд...
тут красиво!...
Immagine.jpg
IQ має максимальне значення 20479 множиться на коефіцієнт перетворення 0,002941 я d? 60,22, які повинні бути мг дизель впорскується,
prex rail максимальне значення ? 800 множиться на коефіцієнт 2 d я? 1600-100 (зміщення 1500).
? правильно датувати?
тепер не розумію, як я повинен уявити собі осей x, y, z для кожної кривої
малий RE: прошу вибачення адміністратора, але я намагаюся зрозуміти, як дати правильний розмір зображення
Immagine.jpg
dariuccio подивитися ke в орі не ввели..ви розмістили посилання на файл![]()
1? я не думаю, що обговорення точного місця, де перегляньте файл вашої машини, бачив, що тут ви вивчаєте, загалом 1.3 mjet якщо читати весь пост, хочу карти
2? вихідний файл, який ви публікуєте, повинно бути, вже є, якщо не потрібно для снд? наступного разу, коли в базу даних марку і модель названа як слід, а потім вставити посилання, де ти виклав на обговорення, в питанні,низькою продовження
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]