Сторінка 45 з 106 PrimaПеред ... 3543444546475595 ... ОстаннєUltima
Результати від 441 до 450 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    від того небагато, що я знаю, що будь-який автомобіль, який має cut off як стратегія має від'ємні значення карти педаль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Все 1,3 mjet мають частину педалі в мінус, мені здається...Принаймні ті, на яких я працював, мають inizale в мінус.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    особисто я в цій області не змінити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    особисто я в цій області не змінити...
    I advise you to try, a customer, for example, was changed fast, and complained that the car he had accelerated, increasing the negative values (-12 --> -15, for example), the effect is not desired ? disappeared.
    Obvious ? that does not contribute to the performance, but only to improve the behavior in release phase...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Я зробив кілька тестів, також залежить від того, наскільки збільшується... різниця помітна, якщо ви в процентах або фіксованою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    доброго ранку і карту ori моєї машини,я шукав на форумі і не було, отже, розміщена сподіваюся, я не помилився,і це великий крок, 90 л. с. хтось з damos мені може дати manoa знайти всі карти з будь-яких значень перетворення? з драйвер ecm лише кілька карт eltre я знайшов дякую за цей пост,але я хотів би знати, якщо є ще на свою карту, відрізняється від звичайних.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:21

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    доброго ранку і карту ori моєї машини,я шукав на форумі і не було, отже, розміщена сподіваюся, я не помилився,і це великий крок, 90 л. с. хтось з damos мені може дати manoa знайти всі карти з будь-яких значень перетворення? з драйвер ecm лише кілька карт eltre я знайшов дякую за цей пост,але я хотів би знати, якщо є ще на свою карту, відрізняється від звичайних.
    1? я не думаю, що обговорення точного місця, де перегляньте файл вашої машини, бачив, що тут ви вивчаєте, загалом 1.3 mjet якщо читати весь пост, хочу карти
    2? вихідний файл, який ви публікуєте, повинно бути, вже є, якщо не потрібно для снд? наступного разу, коли в базу даних марку і модель названа як слід, а потім вставити посилання, де ти виклав на обговорення, в питанні,низькою продовження
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Значення neghatini служать її повернутися daigli високих оборотах на низьких так швидко, щоб сприяти decellerazione

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    тому, коли ви наручників, і машина, як правило, підштовхнути на хвилину, навіть з газ закрите залежить від цих від'ємних значень?
    or ? due to the injection times that are too long? c'? who says so'

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Dariuccio проблема, яка залишається швидке в cecellerazione і дав більше компонентів.....перш ніж mappassi вас це робив я коли-небудь мав замінити набагато блок управління для триак....

Сторінка 45 з 106 PrimaПеред ... 3543444546475595 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •