Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 56

Обговорення: картки основних

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Спасибі magi1984 тепер мені просто необхідно спробувати і навчитися

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    однак ecm 2001 році в якості імен даних з різних карт, залишає настільки бажати кращого...можливо, було б краще, щоб навчитися розрізняти ці благословенні осей x,y,z в 2d тільки, що моя проблема ? що я ніколи не зможу зрозуміти ще акки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Те ж саме, навіть для m'?,крім деяких карт, інших я не можу їх розпізнати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    У EDC15 частіше є (дивіться у 2D), 2 рампи, і на кожній є різні break.
    Якщо, наприклад, l' ultimo break має десяткове значення 13500 може бути тиск в магістралі rail
    якщо має значення 6000 може бути дизель (IQ)
    якщо має значення 2000 може бути тиск турбо
    якщо має значення 1000 може бути положення педалі %.
    якщо має значення, або 10000 9000 і 10500 можуть бути мг повітря.
    l' - вісь обертання, як правило ? перший політ і ви визнаєте, легко.

І потім треба навчитися форма кривих різних карт:
    Карту диму (ін'єкції parzializzato ecm) має форму зубів пилки;
    Карта часу уприскування, він визнає, що він пандусами, великими, які зменшують залізти шість кіл.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    У EDC15 частіше є (дивіться у 2D), 2 рампи, і на кожній є різні break.
    Якщо, наприклад, l' ultimo break має десяткове значення 13500 може бути тиск в магістралі rail
    якщо має значення 6000 може бути дизель (IQ)
    якщо має значення 2000 може бути тиск турбо
    якщо має значення 1000 може бути положення педалі %.
    якщо має значення, або 10000 9000 і 10500 можуть бути мг повітря.
    l' - вісь обертання, як правило ? перший політ і ви визнаєте, легко.

І потім треба навчитися форма кривих різних карт:
    Карту диму (ін'єкції parzializzato ecm) має форму зубів пилки;
    Карта часу уприскування, він визнає, що він пандусами, великими, які зменшують залізти шість кіл.
    lupak спасибі за ваше пояснення? це ? звичайний "pappina", що ви propina нас, початківців, не в образу ?!!
    факт ? що для того, щоб почати moddare дату, карту, що це може бути чи ні ? саме більшу частину життя...
    крім того, карти мають майже всі криві "пилкоподібної", то стає як шукати голку в стозі сіна, навіть, чому? багато разів на деяких breack є значення inconprensibili, які, можливо, будуть перетворені в якісь дивні фактор, що інженери bosch поставили їх правильно, щоб ускладнити все ще р? речі...
    потім ви зрозумієте, що ? р? лотерея....
    Востаннє редагувалось манро; в 04-10-2012 13:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт манро, дивіться, що я новачок як і ви і якщо я написав, що я написав ? чому? я блукав якийсь час, щоб всі форуми і намагаюся зрозуміти щось; я можу також писати лайно так я побачив, що не спрацьовує жоден експерт не виправити те, що я пишу цей пост ? майже, тільки початківців.
    Я помітив, що в furum іноземців, там ви знайдете багато інформації, а в тих італійських фахівців, вони трохи витягли поступитися інформації.
    Те, що я написав раніше ? плід-років, місяців, шукати інформацію, і я поділився з вами .
    Так якщо цей форум може бути корисна, хтось з досвідом, ми всі раді.

Для того, зубів sega завантажити мій орі, що c'? в іншому пості : учбовий Матеріал для початківців
    з ecm, знайти драйвер уприскування parzializzato( що ? карту парів) подивіться в 2D, подивіться на break point осей; і тоді ви підключіть його навіть без драйверів .

Я, наприклад, я не зрозумів, карту ecm : ін'єкції, корекція і що ?, що таке осі і як мапу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    ін'єкції корекція ? тип збагачення при прискоренні від того, що я розумію? не впевнений на 100%

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    в моїй bmw уприскування корекція ? карта датчик витрати повітря, точніше, повинні відповідати карті recovery, який вступає в дію у разі несправності електрообладнання датчик витрати повітря
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    У моєї осі дев'ятий обертів і IQ, я думаю, а що я читаю в таблиці має значення, що йде від 1030 до 2000.
    Навіть якщо адреси в цю картку, не є на файл ols.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Привіт манро, дивіться, що я новачок як і ви і якщо я написав, що я написав ? чому? я блукав якийсь час, щоб всі форуми і намагаюся зрозуміти щось; я можу також писати лайно так я побачив, що не спрацьовує жоден експерт не виправити те, що я пишу цей пост ? майже, тільки початківців.
    Я помітив, що в furum іноземців, там ви знайдете багато інформації, а в тих італійських фахівців, вони трохи витягли поступитися інформації.
    Те, що я написав раніше ? плід-років, місяців, шукати інформацію, і я поділився з вами .
    Так якщо цей форум може бути корисна, хтось з досвідом, ми всі раді.
    Для того, зубів sega завантажити мій орі, що c'? в іншому пості : учбовий Матеріал для початківців
    з ecm, знайти драйвер уприскування parzializzato( що ? карту парів) подивіться в 2D, подивіться на break point осей; і тоді ви підключіть його навіть без драйверів .
    Я, наприклад, я не зрозумів, карту ecm : ін'єкції, корекція і що ?, що таке осі і як мапу.
    я не думаю, що саме у цьому форумі фахівці не дають інформації, дійсно, я вважаю, що він дуже багатий цінної інформації, але я бачу, що новачки стверджують, що все більше і більше, і ніколи не бувають щасливі, навіть якщо на практиці вони переказують,крім того, укладені не втручається, ніхто не може також залежати від того, хто або питання, і незрозуміло, чи ви penza-різному і т. д. і т. п. отже, ви не завжди все пучок трави
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •