Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 59 59

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Мауро вдалося зробити тест на школі, щоб перевірити, якщо mpps виправляє контрольну суму?

Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    пробую mpps12 з підключенням до школи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав Dirdan Visualizza Messaggio
    Мауро вдалося зробити тест на школі, щоб перевірити, якщо mpps виправляє контрольну суму?
    Вибачте, якщо я відповідаю тільки зараз, але я був мимохідь питання...........*****unque ні, я не пробував.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Дозвольте мені знати, який результат ви отримаєте!
    Особливо я хотів би зрозуміти, як колеги ECU через mpps в школі і як ви спробувати?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Для того щоб підключити його до школи або перейти висновками підключені до контактів ебу (позитивний, позитивний, ключ, K-line і маса) або використовується старий роз'єм ебу викорінені і підганяли...

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    riesumo цей пост, щоб запитати, хто повідомив, але повідомлення про створення всюдихідних 1000 у пу? це теж змінити? я шукав на файл, але нічого не знайшов
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    На створення всюдихідних c'? повідомлення привітання, як для hyper? Можливо, зміняться адреси для повідомлення!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я не знаю, якщо ? правда ? просто повідомлення, але включіть, і ви вийти напис 1000, великий,620, очевидно, йде 620, і під повідомлення мтс eu, написав перший в нижньому регістрі, а другий у верхньому регістрі, я вважаю, що це є повідомлення.
    я намагався робити пошук файлів multi 1000, але нада, я не знайшов, ne напис mts ne 1000......хто-небудь має інфо? в ecu або безпосередньо в рамках? для 749-999, як і де вони?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я шукав в мережі файл mts1000 дивитися адреси, але, не будучи впевнений в їх довіру? я згадав по тій же дорозі, що вжиті для hyper cio? використовувати TunerPro з файл XDF щодо мотоцикла. Через TunerPro ? сколково? бачити карти, як ECM, але він також має управління інструментальної Панелі Text.
    Відкривши XDF для MTS1000 я не знайшов цю можливість?, тому я вважаю, що повідомлення знаходиться в приладовій панелі.

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •