Дозвольте мені знати, який результат ви отримаєте!
Особливо я хотів би зрозуміти, як колеги ECU через mpps в школі і як ви спробувати?
Дякую
Для того щоб підключити його до школи або перейти висновками підключені до контактів ебу (позитивний, позитивний, ключ, K-line і маса) або використовується старий роз'єм ебу викорінені і підганяли...
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
riesumo цей пост, щоб запитати, хто повідомив, але повідомлення про створення всюдихідних 1000 у пу? це теж змінити? я шукав на файл, але нічого не знайшов
дякую
На створення всюдихідних c'? повідомлення привітання, як для hyper? Можливо, зміняться адреси для повідомлення!
я не знаю, якщо ? правда ? просто повідомлення, але включіть, і ви вийти напис 1000, великий,620, очевидно, йде 620, і під повідомлення мтс eu, написав перший в нижньому регістрі, а другий у верхньому регістрі, я вважаю, що це є повідомлення.
я намагався робити пошук файлів multi 1000, але нада, я не знайшов, ne напис mts ne 1000......хто-небудь має інфо? в ecu або безпосередньо в рамках? для 749-999, як і де вони?
Я шукав в мережі файл mts1000 дивитися адреси, але, не будучи впевнений в їх довіру? я згадав по тій же дорозі, що вжиті для hyper cio? використовувати TunerPro з файл XDF щодо мотоцикла. Через TunerPro ? сколково? бачити карти, як ECM, але він також має управління інструментальної Панелі Text.
Відкривши XDF для MTS1000 я не знайшов цю можливість?, тому я вважаю, що повідомлення знаходиться в приладовій панелі.