Точне інтерфейси діагнозу не роблять програмування, і навпаки.вам будуть потрібні дві інтерфейси діагностика та програмування.
Точне інтерфейси діагнозу не роблять програмування, і навпаки.вам будуть потрібні дві інтерфейси діагностика та програмування.
! враховуючи, що вам потрібна інформація + докладні радий dartele.
як ви говорите, з elm, але також залежить від типу програмного забезпечення, яке б ви використовувати виконати тільки діагностику ecu cio? все що стосується управління двигуном, а не з autocom-х автомобілів, які раніше у вас згаданий також можна діагностувати:
між тим, інтелектуальне управління всіма блоками управління + управління двигуном, управління, abs, управління, виробництво, управління, кондиціонер,система керування коробкою передач і у випадку автоматичного управління,іммобілайзер,управління безпеки,управління багатофункціональні, і, врешті-решт, функція reset service, які, звичайно, з elm не навіть ви мріє зробити,я був великий любитель в elm, але тільки x група fiat, який по правді сказати, на мій погляд ? навіть краще, autocom,але x-car від тебе цитується також якщо ви carsoft international 6.5 або вище, присвячений bmw завжди обмежений ти.
сподіваюся, тепер ви обоє + все ясно.
мммм... хороший info giarras спасибі.
тепер мене не хвилює, що знайти autocom за низькою ціною...тому що щиро зі сканерами, у мене в майстерні, я зламав кине гроші..
до речі їх не я, якщо я можу запитати, але на сайті у вас є банк даних тип ******** free???
ах вибачте, хлопці, але я багато разів трапляється, особливо з smart fortwo, що при зміні приводу зчеплення або зчеплення таке ж авто без заміни чим-небудь іншим, в обмін на ці "кашмір" він і рослина, і не з'? на це йти, ні з ким з моїх сканер, для якого я повинен звернутися в Мб, які роблять процедуру калібрування з їх сканер офіцера, який, мені здається, це називається-зірка...я хотів запитати, але autocom зможе зробити щось подібне не кидати, ognivolta, що я, трапляється, 70 євро + півдня роботи apresso в ті "задиристий", "механічні" mercedes(see vabb??? механічні!!tz?!!)?? що, між іншим, я вважаю, правильно, щоб знали, використовуйте хороший інструмент....
Востаннє редагувалось манро; в 03-10-2012 21:49
цюй? ви говорите elm і autocom, xch? ми знаходимося в місці, де ви говорите, електронних блоків керування ecu, а потім "x", щоб зробити елементи управління параметрами, які впливають x, щоб картина + повний, але якщо ми говоримо про механічних майстерень, навіть якщо згадані діагностики можуть йти добре, звичайно, я став би довіряти на інші марки, але я impegnerebbero в економічний чинник, і, безумовно, ви можете діагностувати майже всі, та найкращий із способів.
це s? що ? форум !
спасибі giarras, тепер мені різниця ? звичайно, ясно
autocom ? посилання першу - але для особистого використання ? навіть хороший витрата
і щось проміжне ?
зокрема bmw, я виявив, продуктів для діагностики саме, що здається цікавим
наприклад ? unicarscan, який поставляється в комплекті з sw виділений для bmw
хто-небудь знає ?
перевірте, що рада альтернатива ?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 04-10-2012 08:18
ок giarras, отримав повідомлення
тоді c'? тільки відкрити гаманець
я йду на пошук інформації про Autocom і вчитися, як ? зробив
але сказав відверто для мене, що я поради??я brainbee st6000 і axone 2000, що, як добре ви будете знати, час від часу виходять в курсі очевидних витрат, якщо я захочу замінити діагностичний інтерфейс з пк б добре чи ні?