Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Точне інтерфейси діагнозу не роблять програмування, і навпаки.вам будуть потрібні дві інтерфейси діагностика та програмування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ! враховуючи, що вам потрібна інформація + докладні радий dartele.
    як ви говорите, з elm, але також залежить від типу програмного забезпечення, яке б ви використовувати виконати тільки діагностику ecu cio? все що стосується управління двигуном, а не з autocom-х автомобілів, які раніше у вас згаданий також можна діагностувати:
    між тим, інтелектуальне управління всіма блоками управління + управління двигуном, управління, abs, управління, виробництво, управління, кондиціонер,система керування коробкою передач і у випадку автоматичного управління,іммобілайзер,управління безпеки,управління багатофункціональні, і, врешті-решт, функція reset service, які, звичайно, з elm не навіть ви мріє зробити,я був великий любитель в elm, але тільки x група fiat, який по правді сказати, на мій погляд ? навіть краще, autocom,але x-car від тебе цитується також якщо ви carsoft international 6.5 або вище, присвячений bmw завжди обмежений ти.
    сподіваюся, тепер ви обоє + все ясно.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    мммм... хороший info giarras спасибі.
    тепер мене не хвилює, що знайти autocom за низькою ціною...тому що щиро зі сканерами, у мене в майстерні, я зламав кине гроші..
    до речі їх не я, якщо я можу запитати, але на сайті у вас є банк даних тип ******** free???
    ах вибачте, хлопці, але я багато разів трапляється, особливо з smart fortwo, що при зміні приводу зчеплення або зчеплення таке ж авто без заміни чим-небудь іншим, в обмін на ці "кашмір" він і рослина, і не з'? на це йти, ні з ким з моїх сканер, для якого я повинен звернутися в Мб, які роблять процедуру калібрування з їх сканер офіцера, який, мені здається, це називається-зірка...я хотів запитати, але autocom зможе зробити щось подібне не кидати, ognivolta, що я, трапляється, 70 євро + півдня роботи apresso в ті "задиристий", "механічні" mercedes(see vabb??? механічні!!tz?!!)?? що, між іншим, я вважаю, правильно, щоб знали, використовуйте хороший інструмент....
    Востаннє редагувалось манро; в 03-10-2012 21:49

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    цюй? ви говорите elm і autocom, xch? ми знаходимося в місці, де ви говорите, електронних блоків керування ecu, а потім "x", щоб зробити елементи управління параметрами, які впливають x, щоб картина + повний, але якщо ми говоримо про механічних майстерень, навіть якщо згадані діагностики можуть йти добре, звичайно, я став би довіряти на інші марки, але я impegnerebbero в економічний чинник, і, безумовно, ви можете діагностувати майже всі, та найкращий із способів.

НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    це s? що ? форум !
    спасибі giarras, тепер мені різниця ? звичайно, ясно

autocom ? посилання першу - але для особистого використання ? навіть хороший витрата

і щось проміжне ?

зокрема bmw, я виявив, продуктів для діагностики саме, що здається цікавим

наприклад ? unicarscan, який поставляється в комплекті з sw виділений для bmw

хто-небудь знає ?
    перевірте, що рада альтернатива ?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 04-10-2012 08:18

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав іскра Visualizza Messaggio
    це s? що ? форум !
    спасибі giarras, тепер мені різниця ? звичайно, ясно

autocom ? посилання першу - але для особистого використання ? навіть хороший витрата

і щось проміжне ?

зокрема bmw, я виявив, продуктів для діагностики саме, що здається цікавим

наприклад ? unicarscan, який поставляється в комплекті з sw виділений для bmw

хто-небудь знає ?
    перевірте, що рада альтернатива ?
    залишити, втратити ? як мати elm ви робите зусилля і візьміть autocom працює відмінно.

НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    ок giarras, отримав повідомлення
    тоді c'? тільки відкрити гаманець

я йду на пошук інформації про Autocom і вчитися, як ? зробив

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    цюй? ви говорите elm і autocom, xch? ми знаходимося в місці, де ви говорите, електронних блоків керування ecu, а потім "x", щоб зробити елементи управління параметрами, які впливають x, щоб картина + повний, але якщо ми говоримо про механічних майстерень, навіть якщо згадані діагностики можуть йти добре, звичайно, я став би довіряти на інші марки, але я impegnerebbero в економічний чинник, і, безумовно, ви можете діагностувати майже всі, та найкращий із способів.
    практично я розумію, що поради тим, хто в гі? сканерів, пов'язані з виробника в якості оновлення, щоб відпустити діагностичні інтерфейси типу elm або autocom??

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    практично я розумію, що поради тим, хто в гі? сканерів, пов'язані з виробника в якості оновлення, щоб відпустити діагностичні інтерфейси типу elm або autocom??
    ні, це не я сказав, це, насправді, наш друг, я порадив autocom,але оскільки він шукав альтернативні цитував unicarscan мені ? здавалося правильним сказати, що альтернативи інші.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    але сказав відверто для мене, що я поради??я brainbee st6000 і axone 2000, що, як добре ви будете знати, час від часу виходять в курсі очевидних витрат, якщо я захочу замінити діагностичний інтерфейс з пк б добре чи ні?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •