Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 49

Обговорення: Карту giulietta 1.6 jtdm 105л.с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав manu90 Visualizza Messaggio
    Спасибі x поради, але збільшення x у відсотках або x? Від режиму навантаження треба збільшити?
    Нічого не треба робити в%, як правило. Там пу? відчувати себе добре, щоб зробити деякі карти в точках. ? багато речей будуть розраховані з калькулятором в руці. Я вам я різні topic присутніх, щоб добре вчитися. Частини від речей, основі, як вже сказав. Для зміни авто акції також час вприскування можна залишити оригінальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    Я тебе, наприклад, розглядаючи свій файл, тобто коригувати обмежувачі. У картці на цей файл у вас є значення, виражені в mbar, як я тобі казав. Я повідомив збільшилася на 0,2 бар, щоб зробити вас бачити.
    Я не можу дивитися вкладення у всякому разі, якщо x, наприклад, до 2000 оборотів при навантаженні 50% у мене тиск 1850mbar, збільшення на 200 пунктів, як у прикладі, який ви мені зробили?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Нічого не треба робити в%, як правило. Там пу? відчувати себе добре, щоб зробити деякі карти в точках. ? багато речей будуть розраховані з калькулятором в руці. Я вам я різні topic присутніх, щоб добре вчитися. Частини від речей, основі, як вже сказав. Для зміни авто акції також час вприскування можна залишити оригінальні.
    Я почав читати різні теми, то карта х х автомобільний сток просто збільшити в правильному карту turbo і карту уприскування parzializzato з відповідними обмежувачами x одержати приріст продуктивності без шкоди для надійності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    карти педаль, якщо не чіпати таймінги turbo обмежувачі різні etc... мова ? менш загальний, як ти підвів вас, і кожен управління робить історію в s?. Міркування на турбо ? правильно. Якщо додати окуляри додати мбар, так що якщо у 1850 покладіть 200 очок у вас 2050 зробіть відповідні відрахування і у вас значення в бар, мені здається, що досить елементарні. Інакше, для інших карт, де є фактори перетворення p? pi? наполегливі зрозуміти з першого погляду. Щодо нас? дотримуйтесь обговорення, яке розвивається в цьому відношенні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    X що стосується duty cycle від egr, значення cos? клапан повинен залишатися закритим правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    По-моєму на EDC16 cos? не добре. Здається, більше? є EGR-off для EDC 15. Спробуйте пошукати qu? на форумі EGR off EDC16 і подивитися, якщо ви знайдете щось інше.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    На egr йде, зроблене біт управління на форумі, в різних дискусій знайшли прикладів..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    На egr йде, зроблене біт управління на форумі, в різних дискусій знайшли прикладів..
    приклади, не може бачити їх.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    карти педаль, якщо не чіпати таймінги turbo обмежувачі різні etc... мова ? менш загальний, як ти підвів вас, і кожен управління робить історію в s?. Міркування на турбо ? правильно. Якщо додати окуляри додати мбар, так що якщо у 1850 покладіть 200 очок у вас 2050 зробіть відповідні відрахування і у вас значення в бар, мені здається, що досить елементарні. Інакше, для інших карт, де є фактори перетворення p? pi? наполегливі зрозуміти з першого погляду. Щодо нас? дотримуйтесь обговорення, яке розвивається в цьому відношенні.
    А потім просто збільшити тільки карту педалі? Щось цінність?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    приклади, не може бачити їх.
    Я почав читати різні дискусії, ви не можете зрозуміти, так само, як це зробити?

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •