Сторінка 1 з 34 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129

зміна в авансів

привіт всім ставлю цей bell питання.як ви думаєте ? бажано змінити авансові платежі по карті з правкою нормально?ми говоримо досягнень, не занадто перебільшені.
    я щиро їх змінити, загорнуті в ступені півтора, коли я перебільшую, з дизельним паливом,для? я не знаю, якщо що-то надійно, як зміна

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав обличчя зі шрамом Visualizza Messaggio
    привіт всім ставлю цей bell питання.як ви думаєте ? бажано змінити авансові платежі по карті з правкою нормально?ми говоримо досягнень, не занадто перебільшені.
    я щиро їх змінити, загорнуті в ступені півтора, коли я перебільшую, з дизельним паливом,для? я не знаю, якщо що-то надійно, як зміна
    З моєї точки зору, на карти standard, не треба ускладнювати собі життя і не повинні змінити наші досягнення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    по-моєму, може все, що вам потрібно спалювати краще дизель так, щоб мати згоряння набагато більше? на чистій? ce знак питання, якщо це можливо, оскільки на високих оборотах двигун особа не який-небудь шкоду
    Востаннє редагувалось обличчя зі шрамом; в 03-10-2012 20:06

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    на карти standard, я ніколи не торкатися,це не по мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    якщо ми говоримо двигуна, оброблений, хоча ? дизель, де ви шукаєте продуктивність, а не надійність? я згоден на зміну авансів, але в машині з карти стандартний і звичайний, як кажуть наші друзі не варто

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    У системах common rail збільшити заздалегідь, по-моєму ? трохи гострий, чому? один з particolarit? системи ? щоб збільшити тиск, і dc дизельного палива в межах одного часу уприскування..в той час як у старих системах, треба збільшити хід повзунків регулювання, що, отже, ritardavano ін'єкції..поправте мене, якщо я неправильно щось...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Все вірно, що ви говорите...але ваше питання виходить за садок!!!,зараз, на жаль, я не можу замінити інженера..точно вам можу сказати, що в дизель цього і минулого покоління не пу? перестаратися заздалегідь..виникають численні запитання, дати від механічного двигуна

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Я добре знаю, двигун бензин, житло, в основному, систем уприскування дизельних двигунів старого і нового покоління більш 20 років, що ви говорите, почасти, це добре, але між теорією та практикою, як ви знаєте, там проходить.*****unque, ви завжди можете отримати задоволення, якщо у вас є час, щоб зробити карти з авансів важливих і перевірити їх, якщо ви помітили, що двигун отримує від цього значні вигоди, місця, файлів, і ми працюємо всі разом, щоб вивчати їх..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Я на нормальні карти не вносимо аванси. На mod 'людські',замість цього, ви. Не пізніше, ніж може, навіть якщо ліміт повинен бути 4gradi.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Не, я, схоже, був нецивілізованого або грубо...порада: уникайте дужки...

Сторінка 1 з 34 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •