якщо у вас проблеми з пошти файл і ми бачимо, вам chk!
якщо у вас проблеми з пошти файл і ми бачимо, вам chk!
Файл я вже? опубліковано тут: Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Розвантаження-2-2
Після редагування повідомлення з HxD, я зробив так, зменшення розміру файлу у 304kb, щоб спробувати його з ECM, як я зробив для оригіналу, який визначався автоматично з відповідним драйвером від ECM Titanium, то мод не буде визначено автоматично, і що ? нормально? Або в редагуванні повідомлення я зробив помилку?
При mpps мені повертається помилка, я натиснув на виправлення cheksum, я запитав вихідний файл, а потім відредаговано і мені повідомили, що ? виправлено в 1 місця. І після цього? я повторив спалах, вибравши файл, створений з mpps ? матч, час запису, час 20-25sec процес ? припинено! Я вимикаю картина, яку я переносив три лінії "---", він повернув назад і mess привітання був змінений, мотоцикл ? футбольний регулярно!
Мауро, по-твоєму, це mpps не було власного generami правильний файл?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-03-2014 23:50
Важко зрозуміти, що ви хочете сказати і що ви зробили. Намагається бути більше? зрозуміло.
- мій MPPS читає і пише правильно, але не робить cks; у вас робить?
- ти читав файл з MPPS потім ви відредагували повідомлення запуску; з якою sw;
- ви написали файл карти з MPPS, але я давав помилку; як правильно?
привіт
Вибачте, якщо не ясно! Я намагаюся описати всі дії, які виконуються.
В першу чергу, коли я намагався читати карту, оригінал mpps я відповідав на помилки (типу неправильно), що я вирішив, як припустив m999 зміна моделі мотоцикла. В моєму випадку замість вибору hypermotard 1100, я вибрав Hyper 1100s, які збирають ж ecu, і читання ? нормально!
Маючи файл 320кб, тільки що прочитав, я змінив повідомлення, ласкаво просимо в шістнадцятковому, з HxD, і, крім.
Готовий для програмування, підключити mpps на мотоциклі, запуск soft і всі налаштування за замовчуванням і велосипед вибрати, як для читання, я роблю перед IDECU, що буде читати, а потім Писати. В цій точці mpps, перш ніж почати видалення, а потім написати, мені видає помилку і я завжди запрошує зв'язатися по **** підтримка.
Я роблю спробу протиставити моделі мотоциклів і вибираю, на цей раз, hyper 1100 (cio? моя модель), підвищення запису і знову помилка.
У цей момент, перш ніж зняти і покласти до вас питання, я поставив модель мотоцикла hypermotard 1100S, і я натиснув на кнопку chk в mpps, програмного забезпечення, я попросив спочатку вихідний файл, і я завантажив те, ліжко, а потім запитав мене файл змінений, і я завантажив той, який ви зберегли за допомогою HxD, має вітальне повідомлення відредаговано. У mpps я створив новий файл, я вважаю, з сум змінений, так? я підняв з останнього запису файлу, і ? виконано без будь-яких помилок, час 20-25sec і ecu ? був перенесений!
Я сподіваюся, що було ясно у всіх моїх дій, тепер хотілося б почути від вас як веде себе, коли просто натисніть на кнопку chk mpps? Не запитає, орієнтації і мод, щоб виправити контрольну суму?
Перевірити, наскільки виконується:
Оригінал повідомлення: HYPER RACING
Потім після його зміни я повинен завантажити драйвер вручну? Чи можу я завантажити один і той же драйвер, що Титан, який він читав в авто на оригінальний файл?
Дякую