Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 52
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    6 років, але в сп я півень, у мене було кілька проблем, я ніколи не взяв клон і в перший раз, то я вже сказав, ke via serial я вже пробував cn кілька автомобілів і не все назад, але моя головна проблема, не ? послідовний порт, але дилер може бути, я sn я погано пояснив, але мене цікавить-й? ke я предмет роботи в школі ke в послідовний ? вам я повторюю ke з k-line до школи не йде мені другий сигнал занадто слабкий, слід замінити менше транзисторів і кілька опорів x stabilizarlo трохи, але тут ви не можете зробити нічого ви не можете розміщувати фотографії, не може говорити, ремонту, не знаю, що запитати х боюся бути забанений на сайті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    у мене теж проблеми з півня, якщо ви помітили, я почав вже? обговорення.А я кажу від недосвідченого, і я намагаюся вчитися на "p"? цюй? та p? l?. На тему критичні зауваження, які ви не можете? що робити ? відносно. Зображення можна поставити, і ремонт у пу? навіть говорити про це. C?? обговорення зроблено давно півень змінено і в зміненій частині, так і для K-line і Can line. Якщо я знайду посилання місце.Можливо, вирішити проблему швидко, враховуючи, що ви не новачок, як я.
    Ось цюй?.
    http://www.professionalchiptuning.ne...GALLO-V2-clone
    http://www.professionalchiptuning.ne...2-ver-52-3-led

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    у мене теж проблеми з півня, якщо ви помітили, я почав вже? обговорення.А я кажу від недосвідченого, і я намагаюся вчитися на "p"? цюй? та p? l?. На тему критичні зауваження, які ви не можете? що робити ? відносно. Зображення можна поставити, і ремонт у пу? навіть говорити про це. C?? обговорення зроблено давно півень змінено і в зміненій частині, так і для K-line і Can line. Якщо я знайду посилання місце.Можливо, вирішити проблему швидко, враховуючи, що ви не новачок, як я.
    Ось цюй?.
    http://www.professionalchiptuning.ne...GALLO-V2-clone
    http://www.professionalchiptuning.ne...2-ver-52-3-led
    проблема в тому, що він має v53 та їх обговорення змін до v52, що то і це завжди v48, як hw, потім інший.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    правильна відповідь уго мій бос і v 53 і pultroppo ніхто не знає, допомогти мені гк? безумовно, багато будуть мої проблеми, але так роблять тільки mj8 і менше "послідовний" не потрапляють " у промові я півень пробував на всі свої переваги ? недоліки ? sn 100% впевнений, що є проблеми по-моєму є sn замінити кілька компонентів, або вже замінив пару d опору і шапку і k-line і посилена 59f на лавці leggie але все ще залишається не стабільною, по мені, сьогодні курс кварц, та регулятори, і ми бачимо см йде і ще, якщо onesatamente я все ще ретранслятори! в rx tx ще не йде ? по мені, ретранслятори сон, приготовлені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Але навіть якщо ? у v53, що у мене теж, я думаю, що проблема/я завжди компоненти типу резисторів і кварц. Тільки, що я не можу знайти навіть я рішення. Я бачив у мережі р? все,але, оскільки мій англійська ? від лайно*і пов'язані або російська або німецька.Я вважаю, що цюй? на форумі буде? хто-те, що avr? вирішити ці типи проблем,але якщо вони живі, не існує ми нічого не можемо зробити.Чую, що ви говорите деякі, що ? дуже добре,або робить це, чи що інше, але я думаю, що говорить про те, clo*, в європі. Я йду за обговорення і сподіваюся, там закінчується і, можливо, все?останнє, враховуючи ваш досвід, ви можете писати ;-)

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Але навіть якщо ? у v53, що у мене теж, я думаю, що проблема/я завжди компоненти типу резисторів і кварц. Тільки, що я не можу знайти навіть я рішення. Я бачив у мережі р? все,але, оскільки мій англійська ? від лайно*і пов'язані або російська або німецька.Я вважаю, що цюй? на форумі буде? хто-те, що avr? вирішити ці типи проблем,але якщо вони живі, не існує ми нічого не можемо зробити.Чую, що ви говорите деякі, що ? дуже добре,або робить це, чи що інше, але я думаю, що говорить про те, clo*, в європі. Я йду за обговорення і сподіваюся, там закінчується і, можливо, все?останнє, враховуючи ваш досвід, ви можете писати ;-)
    безумовно, компоненти проблеми, але якщо ви не знаєте, що і як змінити це як грати в лотерею, я v53 китаї, і я радий, finoro я зробив все, як послідовний, що в школі в boot і в j-tag в тому числі розблокувати pcr2.1, ce, щоб сказати, що він взяв майже на самому початку, як тільки вийшов і заплатив добре, а потім, як зазвичай, ціни впали, але і якість.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    хлопці, я знайшов зображення півня зробили проти cxxx і не і навіть не видалив компонент я, намагаючись відновити якийсь компонент, але на даний момент я не знайшов нічого, тільки менший опір тяги від блоку виведені з експлуатації в ****лло, ніж кварци або десяти відмінна якість? але починаються від 12.000 мгц, отже, я знаю, ke, я повинен взяти трохи d речі в інтернеті

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    навіть перк? компоненти використання sn промислових компонентів і x кожного типу ne я повинен приймати, принаймні, 50 шт ке мені 400 транзисторів x ripararne 1?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    дуже добре, ви можете побачити ці фотографії?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    я не знаю, якщо я можу публікацією, якщо адмін хоче

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми