-
Фактори перетворення карти
Привіт, хлопці.
Я хотів би обговорити разом з вами щодо факторів діалогу, яка залежить від карту в карту і блок керування блок керування. Вас, коли ви знаходите кривих, виражених в десятковій бази, наприклад prex max rail (0/16000 для focus 1600 tdi 90 cv), як riconducete це значення в блок? вимірювання дійсні, наприклад Бар?
-
обговорення перенесено в розділ пі? підходить, будьте уважні наступного разу. щоб отримати пояснення-й? докладна вставити посилання на карту, яка там стоїть на data base file орі з кількістю повідомлень, і ви отримаєте пояснення-й? детальніша
-
У вашому прикладі конкретних або, коефіцієнт перетворення ? 0,1.
До межі також означає точного типу ECU cos? від в змозі допомогти вам з більшою точністю, а також інших факторів перетворення (IQ, Нм, turbo, etc).
-
Можливо, було б непогано зробити список з факторів перетворення для різних ecu....
-
А yannsaba. Я збираю*документації, перехожий? адміністратора, можливо, опублікувати його.. діліться вашою мудрістю!
-
діліться всім, хлопці, за винятком дружин і подруг
-
edc16:
Крутний момент Нм= значення x 0,1
Аванси= значення x 0,0234275
Тиск Турбо= значення -1000 (щоб зняти prex атмосферного), а потім /1000 і для її у бар (в іншому випадку ? у mbar)
Iq=значення x0,01
Температура= значення -273
Тиску в рампі= значення x0,1
Rpm=x1
Лямбда-0,001
Час вприскування=x1
Duty cycle Vgt= 0,012207
-
для edc 16 додав:
педаль 0.012207 --> %
атмосферний тиск 1 --> mbar
для edc15
час вприскування 0,976 --> сша
решта-пі? або менше тих, в edc16.
marelli mjd 6f3 і 6jf їх, ми можемо екстраполювати з дискусії, присвяченій, а потім, якщо їх не вистачає когось, я думаю, що я їх майже всі, я можу їх отримати!
-
Великі хлопчики, може? бути корисна всім, хто тепер
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму