Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 49

Обговорення: Карту giulietta 1.6 jtdm 105л.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Я тебе, наприклад, розглядаючи свій файл, тобто коригувати обмежувачі. У картці на цей файл у вас є значення, виражені в mbar, як я тобі казав. Я повідомив збільшилася на 0,2 бар, щоб зробити вас бачити.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    Я тебе, наприклад, розглядаючи свій файл, тобто коригувати обмежувачі. У картці на цей файл у вас є значення, виражені в mbar, як я тобі казав. Я повідомив збільшилася на 0,2 бар, щоб зробити вас бачити.
    Я не можу дивитися вкладення у всякому разі, якщо x, наприклад, до 2000 оборотів при навантаженні 50% у мене тиск 1850mbar, збільшення на 200 пунктів, як у прикладі, який ви мені зробили?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Подивіться, що часто ? відображає значення в мм рт ст+атмосферний тиск, а потім, якщо це значення прибрати близько 1 бар у вас заданий тиск в ціль. Йде скорегована відповідним обмежувачем, що ? те, що приносить в recovery. Зверніть увагу на обмеження фізичної турбіни ? на початку накачування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    карти педаль, якщо не чіпати таймінги turbo обмежувачі різні etc... мова ? менш загальний, як ти підвів вас, і кожен управління робить історію в s?. Міркування на турбо ? правильно. Якщо додати окуляри додати мбар, так що якщо у 1850 покладіть 200 очок у вас 2050 зробіть відповідні відрахування і у вас значення в бар, мені здається, що досить елементарні. Інакше, для інших карт, де є фактори перетворення p? pi? наполегливі зрозуміти з першого погляду. Щодо нас? дотримуйтесь обговорення, яке розвивається в цьому відношенні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    карти педаль, якщо не чіпати таймінги turbo обмежувачі різні etc... мова ? менш загальний, як ти підвів вас, і кожен управління робить історію в s?. Міркування на турбо ? правильно. Якщо додати окуляри додати мбар, так що якщо у 1850 покладіть 200 очок у вас 2050 зробіть відповідні відрахування і у вас значення в бар, мені здається, що досить елементарні. Інакше, для інших карт, де є фактори перетворення p? pi? наполегливі зрозуміти з першого погляду. Щодо нас? дотримуйтесь обговорення, яке розвивається в цьому відношенні.
    А потім просто збільшити тільки карту педалі? Щось цінність?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    X що стосується duty cycle від egr, значення cos? клапан повинен залишатися закритим правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    По-моєму на EDC16 cos? не добре. Здається, більше? є EGR-off для EDC 15. Спробуйте пошукати qu? на форумі EGR off EDC16 і подивитися, якщо ви знайдете щось інше.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    На egr йде, зроблене біт управління на форумі, в різних дискусій знайшли прикладів..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    На egr йде, зроблене біт управління на форумі, в різних дискусій знайшли прикладів..
    приклади, не може бачити їх.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    приклади, не може бачити їх.
    Я почав читати різні дискусії, ви не можете зрозуміти, так само, як це зробити?

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •