Я тебе, наприклад, розглядаючи свій файл, тобто коригувати обмежувачі. У картці на цей файл у вас є значення, виражені в mbar, як я тобі казав. Я повідомив збільшилася на 0,2 бар, щоб зробити вас бачити.
Я тебе, наприклад, розглядаючи свій файл, тобто коригувати обмежувачі. У картці на цей файл у вас є значення, виражені в mbar, як я тобі казав. Я повідомив збільшилася на 0,2 бар, щоб зробити вас бачити.
Подивіться, що часто ? відображає значення в мм рт ст+атмосферний тиск, а потім, якщо це значення прибрати близько 1 бар у вас заданий тиск в ціль. Йде скорегована відповідним обмежувачем, що ? те, що приносить в recovery. Зверніть увагу на обмеження фізичної турбіни ? на початку накачування.
карти педаль, якщо не чіпати таймінги turbo обмежувачі різні etc... мова ? менш загальний, як ти підвів вас, і кожен управління робить історію в s?. Міркування на турбо ? правильно. Якщо додати окуляри додати мбар, так що якщо у 1850 покладіть 200 очок у вас 2050 зробіть відповідні відрахування і у вас значення в бар, мені здається, що досить елементарні. Інакше, для інших карт, де є фактори перетворення p? pi? наполегливі зрозуміти з першого погляду. Щодо нас? дотримуйтесь обговорення, яке розвивається в цьому відношенні.
X що стосується duty cycle від egr, значення cos? клапан повинен залишатися закритим правильно?
По-моєму на EDC16 cos? не добре. Здається, більше? є EGR-off для EDC 15. Спробуйте пошукати qu? на форумі EGR off EDC16 і подивитися, якщо ви знайдете щось інше.![]()
Від матвія
На egr йде, зроблене біт управління на форумі, в різних дискусій знайшли прикладів..