Не торкаючись поки нічого!.. я б сказав спробувати спочатку інші екю, а потім, можливо, отримати заходи..
безглуздістю проводу зелені k-line, використовуйте ті, що ви?
Не торкаючись поки нічого!.. я б сказав спробувати спочатку інші екю, а потім, можливо, отримати заходи..
безглуздістю проводу зелені k-line, використовуйте ті, що ви?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Мені ? успіх, щось подібне на transtron в j-tag renesas читання прибув al100% в той момент я ? пропустив провід, а потім я ? вискочив з файлу da512 екраном, а я не пі? спробував ще раз, щоб сказати вам, якщо ? йшло добре, але, як на мене, проблема в тому, ke-раніше на сед екю pollastro nn, а саме меч!
cinqueturbo але ви можете розміщувати фотографії вашого півня без оболонки? може бути, ваш ? працює краще
нічого не зробити, не піде пробував анке читання opel corsa b 1.3 mjd я leggie дані, але читання створити файл у 64кб по-моєму не йде, я півень вийшло з magpro ідеальне, прочитане, написана і поставлена якщо ви можете допомогти мені з керівництвом, х ремонт, інструмент, такі буду вдячний, в іншому випадку кошика для гк? не має сенсу тримати інтерфейсу тільки x mj8 і twin air
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Привіт Dom, не дати належне, починає говорити, якщо на вашому pc ви використовуєте rundate або переносити вручну дані, а потім перевірити на opel corsa з Вами цитується, ймовірно ? 70 резюме і ви вибрали для читання табличній і не цілком, якщо ви використовували табличний ? нормально, що ви опинитеся файл в 64кб з читання замість файлу ? у 448Kb, перевірте папку cks sw, який має всередині 152 файл,починає говорити це, і тоді ми бачимо......
завдяки п'яти turbo 6 завжди дуже самовідданий мені kiedevo якщо у вас анке керівництво х різних modifike x зробити це піти! stogallo не йде, я просто не люблю leggie хітачі не читає мене в гонки я leggie тільки mj8, але не can bus x ласка, допоможіть мені, інакше його порятунок ноя x сходах анке xk? мають матове усіма скороченнями не leggie нічого, тільки значення опорів
І що?
знай, що я в жодному разі не професіонал в галузі ne електроніки..
тоді або знайдені в образ, репертуар, але погана якість? і я сумніваюся, s? дозволено вводити, чому? можливо, покрита copi-raid
і я повинен сказати вам правду? я і не чув, тільки говорити про зміни в v50 51 52..
ніколи з v53, так і для "чув", що так звані v53 з інтегралів видалені або резинати-не більше, ніж v50 змінені...
у mj8 закон ? читання віртуальної! ви пробували записати?
cpito в мене ? дивно, xk? зміна d багато усередині потім я побачив ke на інших форумах, х? в англійській мові їх відремонтувати ? змінені тільки ke ви не можете бачити, нічого не тим більш зареєструватися, а в mj8 я анке написано в послідовний