Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 52
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Ще раз спасибі alex.t, щоб ваш внесок, в мережі можна знайти трохи все, дуже на vag і альфа, але пса я не знайшов достатньо.

garret
    Guest
    мама моя, скільки гарних речей!! алекс, я можу тільки привітати вас і подякувати вам за внесок дивно, що ви доступні для всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    мова не робить разів! ти був дуже точним, і я бачу, що ви достатньо підготовлені, багато зробили теоретичні той нехтують тим ваша інформація, безсумнівно, повернуться, корисними для багатьох, що на даний момент вони не так далі.
    Citazione Спочатку Написав alex.t Visualizza Messaggio
    Отже, ми р? замовлення..
    На практиці, на EDC15, на відміну від EDC16/17, ми осей карти, потім відразу на карту.
    Не всі мають осей, але більшість, ch? допомагає багато чого зрозуміти карти.
    Карти двовимірні мають дві осі, потім ви перейдете на signature байт, який визначає значення осі, то c'? розмір осі, а потім самі значення осі. Те ж саме повторюється для другої осі, а потім починаються значення карти. Звичайно, карти розгорток на площині, як обмежувач крутного моменту, мають тільки одну вісь, а потім починаються значення.
    Гіпотетичну карту диму 3x2:
    50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800

Сміливі signature байт, в моїй грі, всі 50222 є обороти двигуна, 50130 ? температура охолодної рідини, і ін..
    Деякі ECU програмного забезпечення, дуже схожий і SB можуть бути також рівні, але, як правило, різні, отже, потрібно знайти сенс ваших SB.
    Курсивом c'? довжина осей, значення підкреслені значення осей, а інші значення карти.
    Карту, що і у прикладі було б так:
    Codice:
    airflow  500   800   900
    -------------------------
    rpm  |
    1000 |  10,0  23,5  44,2
    2000 |  12,0  26,0  48,0
    rpm ? використовується для позначення обертання двигуна, в реальності? було б написати, Engine Speed, вимірюється в rev/min (revolutions per minute).
    airflow ? потік повітря вимірюється в мг/impulse. У практиці міліграми, які вступають в циліндрі в циклі всмоктування.
    Ця карта, будучи карту курінні ? обмежувач, тому значення в карті IQ максимумів.
    IQ = Injected Quantity, вимірюється в мм3/хід. Фактор, якщо не помиляюся ? 0,01, отже, 01000 стає 10mm3.

Якщо ви хочете розрахувати співвідношення повітря-паливо, ви повинні мати sessa unit? вимірювання для повітря і для палива.
    Легко перетворюється з обсягу вага дизельного палива, будучи 1mm3=0,835mg.
    Cos? ти як повітря, що дизель вагу. Мій 2.0 HDi, набір йде на співвідношенні 17:1.
    Звичайно, не має сенс збільшити значення цієї карти, чому? машина fumerebbe даючи стільки, дизельного палива, мало повітря.
    Проблема полягає в тому, що мою картку, як я бачу, має вісь потоку повітря, визначений до 900мг. В реальності? моя, серія, приходить прагнути 1000mg спокійно. Підвищення тиску turbo 2000mbar в 2250mbar прибуття прагнути 1300mg спокійно і навіть не надто напружуючись турбо бачив ? зроблено, щоб піти до 2300mbar.
    Розрахунок швидко: з 1300mg і співвідношення 17:1, я можу надати до 76mg, що еквівалентно 63mm3. Але для цього ми повинні "розтягнути" осі цій карті, так що ебу буде знати, що робити після 900мг. Чому? cos? com'? зараз, вище 900мг ебу бере останнє значення відомо, то він завжди веде себе так, як якщо б він 900мг повітря.
    Оскільки ми не можемо зробити більше? простір, потрібно видалити стовпець, що ми вважаємо непотрібним, перемістіть інші наліво, так що остання залишається вільною. Cos? ми передостанній стовпець, який визначає 900мг серії, і в останній колонці вільної, ми можемо визначити, наприклад 1000 мг.
    Freshforexru видаляється стовпець, як правило, перші рівні, і де вони типу 200 мг 300 мг і т.д..
    Вважає, що навіть у 750rpm і нічого не робити, двигун всмоктує, принаймні, 400 мг, а потім ви можете видалити перший стовпець, перенести все в ліву (карта тощо) і визначити останній стовпець.
    Сподіваюся, не плутати ідеї, може бути, тепер ви розумієте, чому? карту парів з осі ОБОРОТІВ в хвилину, а інший-Навантаження двигуна (від 0 до 100%, подають практично нічого. Ви можете тільки зменшити співвідношення AFR, і нехай палити-й? машина, або збільшити тільки останній стовпець і провести палити під час сильних прискорень..

Якщо не ясно про щось просиш, а також
    Привіт
    Вибачте, Алекс.T але в моїй карті парів максимальне значення ? 9000 що стосується мг повітря і iq максимальні 6430;
    потім 6430*0,01=64,3 мм3
    64,3*0.835=53,7 мг
    900/53,7 = 16,76 = Співвідношення AFR
    так що у вашому прикладі 76 є мм3 і 63 мг Вірно ? або я зіпсував ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    x випадку є гіди, о, чому? читаючи, я не зрозумів, дуже , може бути, ви повинні добре вивчити програмування, вірно ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт, Бернардо, напрямні не вечеря, крім того, що ви можете сприймати в різних обговореннях; кілька разів, не знайшли те, що вам дійсно потрібно, але просто зрозуміти принципи, а потім покласти разом, небагато речей, а потім ? нормально, що нас, новачків, неправильно майже всі, з надією, що хтось більш досвідчений нам висвітліть.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    вітаю, звичайно ж, не використовуйте драйвери для зіставлення відмінний міркування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Вибачте, Алекс.T але в моїй карті парів максимальне значення ? 9000 що стосується мг повітря і iq максимальні 6430;
    потім 6430*0,01=64,3 мм3
    64,3*0.835=53,7 мг
    900/53,7 = 16,76 = Співвідношення AFR
    так що у вашому прикладі 76 є мм3 і 63 мг Вірно ? або я зіпсував ?
    Алекс або хтось інший може надати підтвердження того, що я написав ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Той же двигун, зіставлений з pi? потужність, хоча й не ****lli перфекціонізм маніяк..знижує витрату палива ставлення до стилю водіння власника...якщо, звичайно, у нас нога важка-витрата палива завжди буде вище

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Бравіссімо белла пояснення,біблія для початківців, як m'?.Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав alex.t Visualizza Messaggio
    ...Виділені жирним шрифтом, є signature байт, в моїй грі, всі 50222 є обороти двигуна, 50130 ? температура охолодної рідини, і ін..
    Деякі ECU програмного забезпечення, дуже схожий і SB можуть бути також рівні, але, як правило, різні, отже, потрібно знайти сенс ваших SB...

Привіт alex.t, дякую за інформацію, яку ви надали в ваших повідомленнях: дуже цікава!!!!! Вирішальне значення для тих, хто вчиться!
    Я хотів, щоб? запитати інформація: існує спосіб знайти SB, правильно чи документ, в якому наведено?
    Ще раз спасибі!

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •