Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Обговорення: Alfa Brera v6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тоді я думаю, я знайшов карти лямбда.... одне повинно бути 1EC3F6 та іншої 1ECB90....
    потім ввічливості: я міг би зрозуміти, як визначити карти передоплати з його БЖ? безумовно, будуть обертів двигуна і відсоток педаль....але як зорієнтуватися?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ЛЯМБДА ? 1ec3f6
    авансові платежі відображаються оборотів і навантаження двигуна,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі, як я визначив....але як завжди тільки одна карта і автомобіль приносить два?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    інший має різні функції і не ? лямбда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі....far? деякі випробування, і ви з цим впоратися? знати, тут, на форумі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Привіт, хлопці, я продовжую вивчати цю карту, і тоді я зробив лог і досягнень у результат ? завжди був нульовий, можливо, що автомобіль не має досягнень запалювання?
    я помітив, замість того, що c'? сколково? контролювати фази газорозподілу з зміни фази, насправді я з цим і мета кожного ряду циліндрів для впуску і випуску, а тут я 8 карти:у серії 4, у мене 2 впускних і 2 вихлопних газів для кожного ряду циліндрів.
    Тоді я параметр, званий фаз газорозподілу двигун, який працює на сходи 360? тому вважаю, колінвал,....але як інтерпретувати дані?
    дивна річ, замість того, дані про час вприскування:автомобіль в 5200giri я з точки 0.43 m/us, але на 5100 4.4 m/us, як ? можливо, все це час в спини, а що це високі?
    а випливає з графіка, що автомобіль вниз ? дуже-дуже жирна....тому, звичайно, на пару градусів вперед, також, по мені, але в основному зверху йде smagrita-й? що раннє....
    тепер я хотів би знайти карту, час вприскування, щоб зрозуміти, як працює....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я продовжую вивчати цю карту, і тоді я зробив лог і досягнень у результат ? завжди був нульовий, можливо, що автомобіль не має досягнень запалювання?
    я помітив, замість того, що c'? сколково? контролювати фази газорозподілу з зміни фази, насправді я з цим і мета кожного ряду циліндрів для впуску і випуску, а тут я 8 карти:у серії 4, у мене 2 впускних і 2 вихлопних газів для кожного ряду циліндрів.
    Тоді я параметр, званий фаз газорозподілу двигун, який працює на сходи 360? тому вважаю, колінвал,....але як інтерпретувати дані?
    дивна річ, замість того, дані про час вприскування:автомобіль в 5200giri я з точки 0.43 m/us, але на 5100 4.4 m/us, як ? можливо, все це час в спини, а що це високі?
    а випливає з графіка, що автомобіль вниз ? дуже-дуже жирна....тому, звичайно, на пару градусів вперед, також, по мені, але в основному зверху йде smagrita-й? що раннє....
    тепер я хотів би знайти карту, час вприскування, щоб зрозуміти, як працює....
    марно шукати на карті час вприскування, не існує.
    час вприскування 4,4 мс до 5100 об/хв ? правдоподібно
    аванси запалювання є і звичайні класичні досягнень кожного двигуна.
    якщо ваші вимірювання ? завжди 0 означає, що вимірювання не ? правильно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хм, тоді я намагаюся розміщувати журнал, і я покажу вам,....ви *********** або завантажити демо-версію сайту ви можете подивитися графік.....
    а я знаю, що ці дивні насправді ? те, що я хочу зрозуміти.
    а для досягнення, принаймні, я прийшов до висновку(я кажу про varitore ділянки)принаймні я знаю, як обробляти ці вісім карт, які я визначив, що ти підтвердив-й? на.
    ок, карту часу уприскування не з'? і як працює впорскування на карті, на цей ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ін'єкції ? управляється, як на всіх системах Bosch датчик витрати повітря протягом багатьох років тут.
    те ж саме

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі, andr? шукати карти, які мене цікавлять.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •