тоді я думаю, я знайшов карти лямбда.... одне повинно бути 1EC3F6 та іншої 1ECB90....
потім ввічливості: я міг би зрозуміти, як визначити карти передоплати з його БЖ? безумовно, будуть обертів двигуна і відсоток педаль....але як зорієнтуватися?
тоді я думаю, я знайшов карти лямбда.... одне повинно бути 1EC3F6 та іншої 1ECB90....
потім ввічливості: я міг би зрозуміти, як визначити карти передоплати з його БЖ? безумовно, будуть обертів двигуна і відсоток педаль....але як зорієнтуватися?
ЛЯМБДА ? 1ec3f6
авансові платежі відображаються оборотів і навантаження двигуна,
ок, спасибі, як я визначив....але як завжди тільки одна карта і автомобіль приносить два?
інший має різні функції і не ? лямбда
ок, спасибі....far? деякі випробування, і ви з цим впоратися? знати, тут, на форумі
Привіт, хлопці, я продовжую вивчати цю карту, і тоді я зробив лог і досягнень у результат ? завжди був нульовий, можливо, що автомобіль не має досягнень запалювання?
я помітив, замість того, що c'? сколково? контролювати фази газорозподілу з зміни фази, насправді я з цим і мета кожного ряду циліндрів для впуску і випуску, а тут я 8 карти:у серії 4, у мене 2 впускних і 2 вихлопних газів для кожного ряду циліндрів.
Тоді я параметр, званий фаз газорозподілу двигун, який працює на сходи 360? тому вважаю, колінвал,....але як інтерпретувати дані?
дивна річ, замість того, дані про час вприскування:автомобіль в 5200giri я з точки 0.43 m/us, але на 5100 4.4 m/us, як ? можливо, все це час в спини, а що це високі?
а випливає з графіка, що автомобіль вниз ? дуже-дуже жирна....тому, звичайно, на пару градусів вперед, також, по мені, але в основному зверху йде smagrita-й? що раннє....
тепер я хотів би знайти карту, час вприскування, щоб зрозуміти, як працює....
хм, тоді я намагаюся розміщувати журнал, і я покажу вам,....ви *********** або завантажити демо-версію сайту ви можете подивитися графік.....
а я знаю, що ці дивні насправді ? те, що я хочу зрозуміти.
а для досягнення, принаймні, я прийшов до висновку(я кажу про varitore ділянки)принаймні я знаю, як обробляти ці вісім карт, які я визначив, що ти підтвердив-й? на.
ок, карту часу уприскування не з'? і як працює впорскування на карті, на цей ecu?
ін'єкції ? управляється, як на всіх системах Bosch датчик витрати повітря протягом багатьох років тут.
те ж саме
ок, спасибі, andr? шукати карти, які мене цікавлять.