привіт усім у мене п'ятсот 900, який монтує marelli iaw 6f .. я питав ? можна з програматор galletto v53 трохи збільшити продуктивність автомобіля ? дякую
привіт усім у мене п'ятсот 900, який монтує marelli iaw 6f .. я питав ? можна з програматор galletto v53 трохи збільшити продуктивність автомобіля ? дякую
Привіт, півник єдине, що ви можете зробити ? читати flash, то ви повинні змінити ти, наприклад, ecm titanium і змінити трохи криві, але не ? так просто, як ви думаєте, якщо у вас є ідея, що tocchare ще машини бензин asp не ? що прибули багато.
привіт , михайло, але, як я можу читати ? в школі або послідовний ? дякую![]()
може бути, заробляєте на швидкість реакції і, можливо, навіть витрата
або в послідовний або в boot на школі ? байдуже, якщо ви користуєтеся півень v53, я щиро не використовую, але кажуть, дуже красиво навколо
спасибі, михайлояк тільки я йду є спробуйте і маяк знати !!! спасибі всім
але стару 900???? який рік. якщо монтує 6f старий ти мені докладніше cn півень. тільки програматор eprom.
а якщо вже zoccolata, то добре, якщо ні, потрібно отпаять, zoccolare , знайти eprom з дверей і запрограмувати їх в свій файл mod.
Хлопці, дякую за ваші поради ... врешті-решт мені довелося отпаять eeprom прочитати і змінити його, і тепер машина йде, що любов ... З galletto я не робила всі увійти, і, врешті-решт, я вирішив .. Спасибі всім