Сторінка 43 з 106 PrimaПеред ... 3341424344455393 ... ОстаннєUltima
Результати від 421 до 430 1107

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Хлопці, якщо місце моїй карті орі qualquno мені може допомогти вам зрозуміти, аванси я не можу їх знайти, і навіть якщо їх знайшов essendi драйвер, мені не зрозуміти їх qualquno може мені допомогти, так що ви можете встановити найкращий час вприскування?
    файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і в обговорення вставити посилання з номером поста

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Всім привіт, я новачок у мене lancia y multijet 70cv з двигуна 95cv і турбіни delta 1.6 120 л. с., форсунки, змішані я читав всі обговорення, і пробував все, що ви обговорювали один від початку до кінця, починаючи з педалі dell проводці акселератора зіставлений все тому.....на перший погляд, обманює відчуття таке, що це все тому, але якщо останні три стовпця обертів введіть значення 0 машина не прискорення всій зупиняється в мета схемою, якщо ви робите тому azzeri перших трьох стовпців машина nn прискорює потім карту необхідно розглядати, принаймні, з титану ..tabbellare в тому сенсі, в якому вказано.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Всім привіт, я новачок у мене lancia y multijet 70cv з двигуна 95cv і турбіни delta 1.6 120 л. с., форсунки, змішані я читав всі обговорення, і пробував все, що ви обговорювали один від початку до кінця, починаючи з педалі dell проводці акселератора зіставлений все тому.....на перший погляд, обманює відчуття таке, що це все тому, але якщо останні три стовпця обертів введіть значення 0 машина не прискорення всій зупиняється в мета схемою, якщо ви робите тому azzeri перших трьох стовпців машина nn прискорює потім карту необхідно розглядати, принаймні, з титану ..tabbellare в тому сенсі, в якому вказано.....
    ? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі "презентації"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ця дискусія ? дійсно цікаво, я прочитав з першого по останній пост, намагаються скористатися всі користувачі, які знають більше за мене і
    що вони обговорювали, щоб вивідати адреси для зіставлення, думаючи, що це були ті ж, навіть для ecu corsa c 70cv, але ahim? не ? так.
    дійсно, змінюються адреси, або я не зрозумів na бітою?

НОВАЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Території Розповіді( Генуя)
    Повідомлення
    10
    Ви адреси змінюються, але вони дуже схожі, навіть у моїй panda 70cv адреси будуть переміщені rispeto на ті точки, але якщо прокрутити карту в 2D li знаходитесь.

привіт.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    І нормально, що змінюються також Swift і 6jf і адреси змінюються

Адреси різні карти схожі

Ps:я вже представив
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ви вірите, що Dariuccio він мав на увазі різницю між 69 і 75 л. с....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    turbolic скористалася в повному обсязі мої сумніви, але вони переїхали багато або знаходяться поблизу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Син завжди в районі...
    Я не до кінця зрозумів, якщо в 69cv, просто moddare карту rail з відповідним обмежувачем, і перемістіть тримач біт 775. В такому разі, той же біт, ? перед карту rail
    Я перекручене я, то, прошу вибачення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    але цей, про який ви говорите ? єдиний обмежувач rail? чи є тип lim rail у функції температури повітря, двигуна та ін...?

Сторінка 43 з 106 PrimaПеред ... 3341424344455393 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •