це тепер я розумію, завдяки ріккардо
це тепер я розумію, завдяки ріккардо
цікаво було б зрозуміти, якщо ? мови пу? працювати, то, якщо ? незручний (але працює) повірте, що бажання і терпіння, за працю знаходяться![]()
безумовно, кращий метод, тому що він повідомляє ебу реальних значень бо, як я зрозумів, або просто не що інше, як обман.
І як ліфт при натисканні, наприклад, на другому поверсі зупиняється на четвертому, тому що програмісти, запрограмований так, що i'll згідно збігається з четвертої.
Замість зміни перерву в ліфт точно знає, що реального плану. Тому, як на мене, зробити карту повідомлено, забираючись все осі iq перерахунок часу в залежності prex, це був би хороший мод.
але не ? що таке? роблю карту allungandosi, за якийсь біт, який запобігає, виявляє наші зміни і не працює? я не знаю, якщо я добре пояснив, звичайно... моя ? припущення
Я читав, що деякі змінюють ці криві( 06959E), щоб збільшити тиск палива, ви знаєте, що? ? обман?
з повагою
Я в порівнянні з картка 95cv і має ті ж значення, що й цій. Називає HPFL - Zbulk map і від масштабу бар, вісь ? температура дизельного палива і іншої осі, не ? показано...
Працюю на 95cv 1600 бар, якби карту, що зміна тиску буде відрізнятися, замість того, має ті ж значення, що і 70cv
Так, значення для перетворення ? 14.
Хлопці, якщо місце моїй карті орі qualquno мені може допомогти вам зрозуміти, аванси я не можу їх знайти, і навіть якщо їх знайшов essendi драйвер, мені не зрозуміти їх qualquno може мені допомогти, так що ви можете встановити найкращий час вприскування?