Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    2

Шукаю Bekup Повний Ford Focus 1.6 Tdci 110Cv 242-209 або якщо хтось відновлює

привіт мої успішні проблема з ford focus або хочу видалити fap і, або читати файли, з mpps, що або зроблено з машини, схожі c-макс ж двигун і пряжі все гладко тепер тебе читаю файл і я буду писати і відповідати на листи, або намагався з recoweri але нічого не дав мені навіть дані ecu, то чи думав, що розблокувати його в bdm або bdm 100 поклав, і я тільки читає singolfile в bekup повністю, а не в україні змушує мене читати окремі файли, тому було цікаво, якщо ви, будь ласка ви могли б мені допомогти венах я був би вдячний , я знаю, що ви можете? знову будувати, але, чесно кажучи, не ніколи не зробив, я можу відправити bk ліжко і flasch, якщо ви можете мені допомогти спасибі заздалегідь
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-04-2014 до 12:41

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав giak.motors Visualizza Messaggio
    привіт мої успішні проблема з ford focus або хочу видалити fap і, або читати файли, з mpps, що або зроблено з машини, схожі c-макс ж двигун і пряжі все гладко тепер тебе читаю файл і я буду писати і відповідати на листи, або намагався з recoweri але нічого не дав мені навіть дані ecu, то чи думав, що розблокувати його в bdm або bdm 100 поклав, і я тільки читає singolfile в bekup повністю, а не в україні змушує мене читати окремі файли, тому було цікаво, якщо ви, будь ласка ви могли б мені допомогти венах я був би вдячний , я знаю, що ви можете? знову будувати, але, чесно кажучи, не ніколи не зробив, я можу відправити bk ліжко і flasch, якщо ви можете мені допомогти спасибі заздалегідь BK.rar1037395209 focus.rar
    не вистачає презентації
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    2
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    не вистачає презентації
    доброго дня, вибачте, я знаю, що я повинен був представитися, але коли я йду в презентації я не розумію, де я повинен натиснути, щоб відкрити папку, щоб написати, як я роблю ???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    тут ви дізнаєтеся, як відкрити обговорення їх немає?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    побачив, що ви відкрили обговорення ви можете зробити це дуже добре в розділі " презентації і уявити, в будь-якому випадку, якщо хтось поштову файл і не можете його скачати, чому? ви не маєте права, тому одна порада, яку я можу тобі дати ? використовувати режим? "контакти" внизу сторінки і виставити на ваше питання.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    тут є fileche ви можете писати прямо з bdm http://www.professionalchiptuning.ne...ght=1037395209 пост 23 ? повне читання тут і 2p, витягнуті з вашої bakup не ? розпусну, написати два файлу окремо, попросіть адміністраторів, щоб дати собі дозвіл, щоб трохи часу вбити можна файли, я розумію, що ваша ситуація складна і у вас швидко розв'язати, але тут у нас є правила, як на всіх форумах, сподіваюся, ви дозволите наступного разу на edc16c34 або ви зробите першому читанні bdm або закони з допомогою fg tech 2, так як від послідовного ottieniuna "повне читання"
    File Allegati Файл Вкладення
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •