Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149

Заміна панелі приладів ducati 749

я хотів би поділитися цією річчю з вами один mecc. встановила рамки, інструменти 848 на 749, звичайно, отримати його початку я повинен був відрізати?іммо тепер я власник, що лежить хоче, щоб при включенні картина вийде напис sbk 749 тепер мені було цікаво, ебу ? на цій 749 і рамки і 848 вас, що dide, що якщо працювати тільки на помилки ебу я можу змінити напис, я думаю, "ні", коли ці картини працюють по-різному насправді іммо стоїть в moto оригінальний блок управління при знятті і діви рада з вашої сторони

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Я вже? зроблено це зміна на sbk 848 я змінив повідомлення на картину безпосередньо від блоку управління.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Я вже? зроблено це зміна на sbk 848 я змінив повідомлення на картину безпосередньо від блоку управління.
    Може бути, ви могли б дати якісь поради у pi? .
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Відкрити файл, що містить двійковий редактор і замінити ярлик, який люди, як повідомлення при включенні (749) з SBK 749.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав герцог Visualizza Messaggio
    я хотів би поділитися цією річчю з вами один mecc. встановила рамки, інструменти 848 на 749, звичайно, отримати його початку я повинен був відрізати?іммо тепер я власник, що лежить хоче, щоб при включенні картина вийде напис sbk 749 тепер мені було цікаво, ебу ? на цій 749 і рамки і 848 вас, що dide, що якщо працювати тільки на помилки ебу я можу змінити напис, я думаю, "ні", коли ці картини працюють по-різному насправді іммо стоїть в moto оригінальний блок управління при знятті і діви рада з вашої сторони
    В даний час, що приманки написав?
    щоб моє бажання novosti? або відкрити файл 748
    : http://www.professionalchiptuning.ne...8&d=1377432202
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    В даний час, що приманки написав?
    щоб моє бажання novosti? або відкрити файл 748
    : http://www.professionalchiptuning.ne...8&d=1377432202

В 748 має панель інструментів-аналоговий, на жаль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    В 748 має панель інструментів-аналоговий, на жаль

Opss або неправильно писати 749, звичайно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Не тільки, 848 не монтує блок управління 5 РАНКУ... я підтверджую, ви пу? змінити безпосередньо в ебу, є пу? писати те, що ви хочете з лімітом 15 букв/цифр, включаючи пробіли.

... повинна бути модною, я зробив ці роботи на кілька 999!! Видалення іммо заблокувало управління, приладової панелі і зміни в ебу написано користувача інструментальної панелі.

M999

Вибачте, я написав 848 замість 748...

M999
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-03-2014 до 19:12
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    тому, друзі просто піти al'адреса всередині файлу і я можу змінити? на цей, якщо не помиляюся, не міг зробити файл назад 320 kb адресу було 4c110 я вже? я зробила тест, але не ходив? " і інші спроби, і ми бачимо,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    У моєму маленькому, якщо я можу допомогти, я виконав те ж саме на ecu мого Hyper1100, змінюючи Вітанняза допомогою форуму!

Hyper монтує 5 РАНКУ, 15 позицій для привітання, я не знаю, чи вони дійсні для всіх блоків управління ducati з допомогою цієї функції, в моєму випадку для Hypermotard від 4C133 в 4C141. Текст змінений за допомогою редактора HXD.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •