Привіт вам місце на одній з моїх перших карт, ? у giulietta 1.6 jtdm 105л.з 2011 року, 39000 км. Що ви думаєте??
Привіт вам місце на одній з моїх перших карт, ? у giulietta 1.6 jtdm 105л.з 2011 року, 39000 км. Що ви думаєте??
вихідний файл для порівняння, де'
уго ---- президент A.E.P.
Ви впевнені, що файл орі, так і те, що ви відправили?? Файл mo має це число:
Bosch
EDC16C39
1037516795
Те, ori опубліковано дав цей номер:
Bosch
EDC16C39
1037510822
Від матвія
Ancoro я не можу завантажити карти, я думав, що це було добре, те ж саме.. але це ? у орі
файл видалений ori Я завантажив її, добре?
Востаннє редагувалось leandro89; 18-03-2014 до 02:10
Я дав йому поглянути ? не ображайтесь тому р? посміхатисяТи поза шляху. Від приросту у відсотках, не зрозуміти, добре те, що ви робите. Ін'єкції можна було дати пі? знаючи, куди покласти руки. Те ж саме для карти педаль. В іншому випадку тиск у магістралі rail для карти standard, ви можете залишити його орієнтації, але в той же час, якщо ви зміните знаючи, чому? ви повинні також налаштувати відповідні фільтри, помістивши їх у pelino-й? високих те, що встановлені цілі. Turbo, здійснюється в пунктах і overboost впали ми могли б залишитися, але ти dimentincato в родинну ? у будь-якому випадку йде в першу чергу контролюється тиск. Обмежувачі крутного моменту-це смішно. Коротше кажучи, якщо ви завантажили такі речі, як правило, не дохід, нічого. Але, перш за все, якщо хочете рада безпристрасним, починає читати різні обговорення, присутні на форумі, c'? багато вчитися ? кілька прикладів для вивчення.
ee
Ps.. Знайди також ставитися до правил, файли ori йдуть, розміщені у відповідному розділі, якщо вони не існують ? тобто місця, посилання на обговорення. Кажу тобі, для того, щоб не incappi в неприємні відчуття,і ви зможете краще інтегрувати в цьому співтоваристві
У банк даних ? gi? файл ori Giulietta 1.6 jtdm і ? те, що я написав на початку, чи повинен я вписати його в свій?
Ваш файл Орі ? крім того, що c'? в базі даних форуму. Пошти ваш файл золотих у банк, і потім ви ставите посилання qu
Від матвія