Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати 51 54 54

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    від того, що я бачу тільки скривджених ? вона. Я дав простий погляд, я підписався на цей форум, щоб дізнатися більше? ci? що coosco gi? і я ? довелося завантажити карти зроблені з "професіоналів", що було дано лише 25% дизельного палива і більше? від 2000 оборотів, то з 50% навантаження, то, не торкаючись нічого іншого!!! А я не суджу нікого і не претендую судити, чому? я міг би бути хто завгодно, ви мене не знаєте!!!

Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    рахунок-фактура рідко? а не тому, що ми не говоримо, як йдуть справи?
    коли ви говорите клієнту + пдв вам відповідають:

АЛЕ ОБОВ'ЯЗКОВО РОБИТИ РАХУНОК-ФАКТУРУ? ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАОЩАДИТИ, НЕ РОБЛЯЧИ ЇЇ?

тому ми не говоримо, сміття,проблема не' ne демократії ne відчувати себе проблема в тому, що люди scompetente в полі, як тобі буде на форумі і коли дізнається, що з тб китайський 20? і sw crack може переносити на 2 речі, у випадку і бачить трохи диму ще й переконаний, знаючи, як зіставити, і що професіонали крадуть гроші просити довелося потім ви могли б уникнути деяких непотрібних коментарів, тому що люди, як ви, які роблять і говорять так, коли вони знаходяться у c...і майже плачу йому, який кістки, розумієте?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    не ? ясно, докладно, я не rimappo авто немає, тільки на мої чому? я хотів, щоб налаштувати характер мого автомобіля, в залежності від моїх потреб. Якщо я зробив деякі зміни в іншому ? було, чому? я не міг відмовити. Але якщо я звернуся професіоналом, щоб перетворити автомобіль і витрачати 360,00 € на автомобілі типу Alfa 156 mjet я очікую, принаймні, читати +20cv до школи. Я вважаю, що це правильно. Тільки + 6cv, коли додатковий модуль ne я отримую більше, це означає, що rimappatore тільки "гладив" карту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ? суб'єктивна думка: я, наприклад, якби мені довелося вибирати між 6cv, але факти з політикою і 150-200 € за модуль і 20cv чесно кажучи я б вибрав перший, так? надійність? не має ціни....обдурити ecu автомобіля, не ? як заробити коней....звичайно, концепція-й? дизель-й? продуктивність поспіль і максимум ? це спосіб одержати більш високу продуктивність,але, якщо не зроблені добре, на тривалий компонентів двигуна, що відбивається і якщо ви повинні були зробити, 100 тис. км їзди на машині, ви зробите менше половини?, це-те, чому? віддаю перевагу витрачати, за умови, що той, хто покладе руки готові обов'язок....
    я якийсь рутиною, що я роблю, коли я думаю, я зрозумів і діагноз на руках...інакше, дорогі автомобілі або запити дивні, я звертаюся до профі...хоча чому? не зареєстрований ? моя робота...я роблю механічну частину...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дивіться, я згоден з msport в тому сенсі, що, хто робить роботу з обладнанням ufficili програми " офіцер і проводить курси для тримати себе оновлений, але в основному, щоб краще дізнатися, авто, що буде? для підключення я вважаю, що є величезна різниця, хто як мене якийсь час назад якийсь рутиною...навіть якщо пі? іноді роблю тільки з допомогою щоб не створювати безлад бачив, не ? моє поле...і я навіть можу сказати, що знати деякі речі ? в основі alvoro......навіть якщо потім з кабелі від 50€, ви можете отримати одні і ті ж речі....? професіонал, зіткнувшись з проблемою, не тримає машина зупинилася протягом тижня у разі, якщо виникають які-небудь проблеми....а я для прикладу, якщо блок edc15....я повинен як мінімум сидіти нерухомо 3 дні...час, що я професіонал в ремонті шкоди,....
    тому знання, які ви платите, а ви повинні платити, і вам, пі?, якщо я можу зробити це кожен стільки роботи ? спасибі тим людям, які беруть багато грошей для мого ж муторно....
    тому ми не говоримо лайно....і більше, ніж тих, хто робить цей світ його основна робота....там вони їдять і їх сімей....зганьбити бачу реальне зло...

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •