Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Повідомлення
    14
    Так як хтось сказав мені, що навіть egr був правильно і повністю закрита, пішов від step-й? просто.

Я закрив egr дозволяє не витрачати біти управління та зміни кривих. І чи правильно це?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-10-2013 до 22:21

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Повідомлення
    14
    Я думаю, я знайшов інший афінної системи рециркуляції ог *1c30EE . Також повинен бути закритий, якщо встановити максимальне значення 12000?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у edc16 потрібно обнулити елементи управління....
    не працює мод-стиль, edc15..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Повідомлення
    14
    я знаю, що потрібно обнулити елементи управління, але хто-то в попередніх постах писав, що на карту розміщена в перший пост egr не ? правильно закритий, тому я припускаю, є щось від скидання на додаток до двох panettoncini...

Ок, перша спроба "карту проінформований про те," без обману в ЕКЮ спасибі, хороших потоків ліжка, і я сподіваюся, що інтерпретується добре помішуючи, нові знання-те, що gi? "знав"

Роботи проведено:

Обмежувач крутного моменту встановлений в 350 нм максимального крутного команда, тому запит на дизельне паливо 76mm3 як мапу перетворення орі
    Тиску в рампі збільшується в 1700bar з svrl, mod проміжне тиск до 4%
    Turbo збільшилася на 100 пунктів, vgt злегка змінений (потрібно не так?)
    Обмежувачі дизель розблоковані 76mm3 (я розблоковані правильно?)
    Елементи управління відключені EGR (c'? від обнулення щось?)

-----------
    Тепер вам цікаво, якщо я на правильному шляху, щоб правильне відображення. Піднявши ще більше? дизельне паливо (наприклад, з 76 до 80, максимальна межа для t.inj) avr? потрібно підправити карти, лямбда і авансових платежів?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-11-2013 до 12:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Ви також з 80mm3 будуть розглянуті трохи аванси і лямбда. Щоб змінити лямбда, вам потрібен журнал, щоб побачити, скільки у вас повітря, особливо на високих оборотах. Після перегляду журналу необхідно знизити залежно від повітря, який у вас на різних обертах, природно-ї? знизьте і pi? курить. Не палити, не зійти більш 1.05/1.1,? з turbo орі тримав її, cos? швидше за все вам не дозволить? додати 80mm3 навіть на високих оборотах. Завжди залежить від того, що ви шукаєте. 80mm3 їх можна вводити без диму, туди, де у вас пі? у 1080mg повітря, коли починає падати в "мінус" або " ти курити (не занадто, однак), або ін'єкції доведеться? убувати.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Ви також з 80mm3 будуть розглянуті трохи аванси і лямбда. Щоб змінити лямбда, вам потрібен журнал, щоб побачити, скільки у вас повітря, особливо на високих оборотах. Після перегляду журналу необхідно знизити залежно від повітря, який у вас на різних обертах, природно-ї? знизьте і pi? курить. Не палити, не зійти більш 1.05/1.1,? з turbo орі тримав її, cos? швидше за все вам не дозволить? додати 80mm3 навіть на високих оборотах. Завжди залежить від того, що ви шукаєте. 80mm3 їх можна вводити без диму, туди, де у вас пі? у 1080mg повітря, коли починає падати в "мінус" або " ти курити (не занадто, однак), або ін'єкції доведеться? убувати.

ви помітили, що останнім повідомлення, і 6 місяців тому, вірно?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ви помітили, що останнім повідомлення, і 6 місяців тому, вірно?
    Я не бачив, що це так старий. ? оскільки ніхто не мав більше, - відповів я хотів би дати мій погляд.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •