Так як хтось сказав мені, що навіть egr був правильно і повністю закрита, пішов від step-й? просто.
Я закрив egr дозволяє не витрачати біти управління та зміни кривих. І чи правильно це?
Так як хтось сказав мені, що навіть egr був правильно і повністю закрита, пішов від step-й? просто.
Я закрив egr дозволяє не витрачати біти управління та зміни кривих. І чи правильно це?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-10-2013 до 22:21
Я думаю, я знайшов інший афінної системи рециркуляції ог *1c30EE . Також повинен бути закритий, якщо встановити максимальне значення 12000?
у edc16 потрібно обнулити елементи управління....
не працює мод-стиль, edc15..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я знаю, що потрібно обнулити елементи управління, але хто-то в попередніх постах писав, що на карту розміщена в перший пост egr не ? правильно закритий, тому я припускаю, є щось від скидання на додаток до двох panettoncini...
Ок, перша спроба "карту проінформований про те," без обману в ЕКЮ спасибі, хороших потоків ліжка, і я сподіваюся, що інтерпретується добре помішуючи, нові знання-те, що gi? "знав"
Роботи проведено:
Обмежувач крутного моменту встановлений в 350 нм максимального крутного команда, тому запит на дизельне паливо 76mm3 як мапу перетворення орі
Тиску в рампі збільшується в 1700bar з svrl, mod проміжне тиск до 4%
Turbo збільшилася на 100 пунктів, vgt злегка змінений (потрібно не так?)
Обмежувачі дизель розблоковані 76mm3 (я розблоковані правильно?)
Елементи управління відключені EGR (c'? від обнулення щось?)
-----------
Тепер вам цікаво, якщо я на правильному шляху, щоб правильне відображення. Піднявши ще більше? дизельне паливо (наприклад, з 76 до 80, максимальна межа для t.inj) avr? потрібно підправити карти, лямбда і авансових платежів?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-11-2013 до 12:39
Ви також з 80mm3 будуть розглянуті трохи аванси і лямбда. Щоб змінити лямбда, вам потрібен журнал, щоб побачити, скільки у вас повітря, особливо на високих оборотах. Після перегляду журналу необхідно знизити залежно від повітря, який у вас на різних обертах, природно-ї? знизьте і pi? курить. Не палити, не зійти більш 1.05/1.1,? з turbo орі тримав її, cos? швидше за все вам не дозволить? додати 80mm3 навіть на високих оборотах. Завжди залежить від того, що ви шукаєте. 80mm3 їх можна вводити без диму, туди, де у вас пі? у 1080mg повітря, коли починає падати в "мінус" або " ти курити (не занадто, однак), або ін'єкції доведеться? убувати.