у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я, звичайно, йду з молу pneomatica з диска для різання кінці, то як тільки я відкрив svito, навпаки, гвинти плоскогубцями досить рутинної і ми повинні бути обережні, щоб не зіпсувати автомобіль..........
Так, але вони не були задоволені поставити гвинти захисту від крадіжки поставили також багато блокує філе, а потім до кінця життя не на місці, навіть не в руки.............
pultroppo блокування філе ви sciogle тільки в гарячій, а потім слід відкрити, видаливши голови з dremmel, вийняти всі зсередини і нагріти, щоб вивернути гвинти; і що-то трохи підлий і risciosa то я тобі порадив: виключіть головки гвинтів, відкрити блок управління, зробіть отвори, де є гвинти, а потім rifiletti. пилосос в руки, не допускайте попадання стружки в ланцюгах
привіт, хлопці, ви підкажіть, а на екю а4 назва цього обговорення
1 ? зверталися з бд, але читання не була повною (як я, трапляється, я)
2 відкритих ecu не мало труднощі? пов'язано з тим, що c'? силікону, також на внутрішній частині ecu, який пов'язує плату з кришкою, ( але там були відомі гвинта, про який говорилося раніше)
3 читати в boot mode з schedino побудований з нас (я і ігор іншим користувачем форуму)
4 зміни файлу в комплекті з ecm видалений egr з допомогою soft
5 написав повний файл (півень каже: "ніколи ck підтримується для цього типу файлів"), але ми ж написали
6 частина автомобілів і так добре, але створює помилок зв'язку з can електричне стоянкове гальмо і різні інші ecu, що навіть при видаленні залишаються, на перший запалювання
7 переписаний файл золота, яке було зачитано в boot mode і все нормалізується
8 змінено і написав, тільки flash машина в порядку і не має pi? помилки can, який створив і раніше, залишається видалити знову egr переписати тільки flash і подивитися, якщо все йде добре, додаю фото роботи зроблено, дякую всім, співробітництва
насправді написав тільки flash це добре, але, вибачте моє невігластво, а що це? "rsa"?
велике спасибі за відповідь я чув коли-небудь про те, чим буде дуже сильно@? ніж читати про це
хлопці, у мене питання, можливо дурний.
читати edc17, потрібно покласти їх у boot mode, це послідовний, що для bdm??