Сторінка 27 з 35 PrimaПеред ... 172526272829 ... ОстаннєUltima
Результати від 261 до 270 в 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тоді, не ? 1,88? але, як мені ? повідомив, інший мій пост ? двічі мої розрахунки dividevo для 2, і це було добре, так що ми в doppio3.70? приблизно.
    ось екранна час
    Час iniezione.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Ах зрозумів...
    але тоді, я думаю, трохи запас у повній безпеці, є... в будь-якому випадку ? важливо міркувати на які пункти двигун ви хочете зробити зміни... Очі, які, як правило, максимальний тиск усередині циліндра у вас в розділі схеми для яких у вас є пік потужності.

У разі, якщо ви вирішите змінити, я рекомендую скруглить карті можна краще, різкій зміні заздалегідь, вони досить шкідливі (за все відчуває себе так само змінити шум згоряння) - не йде нормально!

Ну,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    моїм наміром було спробувати на пару градусів absso від 1500 до 2000 оборотів, 5mm3 приблизно 27,5, що говорить мені карту і з'єднати, як ви говорите,....половину тіста я зробив, і я повинен сказати, що машина ? дуже рідини і солі також швидко, без великих навантажень на зчеплення...тепер буде дуже сильно@? уточнити.....
    а головне, що ті, у карти-це фактичне час, а також успіхи...так тримати мене в безпеці, коли я йду в calcolre термін після ВМТ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Ті, в карту форсунки є сша струмів збудження, електромагнітний клапан форсунки, і були виправлені згідно з кодексом IMA кожної форсунки.

Крім того, кінець часу порушення ahim? не збігається з кінця уприскування... треба дати час гідравлічного закрийте шипами!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    привіт.
    вони з гільдії авансових tdi 8v 130 і 16v 140cv.

в обох таблицях
    ви зверніть увагу, що на 50 мг і далі, то передоплата залишається той же. таким чином, ви можете перерахувати: 60 і 70. (наприклад, обчислення) інтерполяції?

В районі 1000 обертів при 60 мг 15?, потім, піднявшись обертів, ось отвір , спускаються в 11?-10? і потім знову піднятися.

у той час як в таблиці 16v до страв найнижчими там і правда діра= затримка.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    було б цікаво накласти криву введення ліміту на карту, щоб побачити, якщо зони в заздалегідь постійного за введення обмеження -- не відкалібрований.
    Навіть якщо це й так? було, і ви хочете збільшити крива межі дизель, можна екстраполювати значення заздалегідь на основі тенденцій попередніх значень.
    Якщо gi? в оригіналі роботи в районах з заздалегідь постійно змінюючи введення, то це означає, що повинна бути причина. Наприклад, видалення EGR високих навантажень і одночасно воля? обмежити NOx...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    оригінальні iq набрання чинності(діагноз) вводять обох моделей і приблизно 50 мг, більш або менш 4000 про. потім всю карту(заздалегідь) 55 або 60 не читається.
    а вже час вприскування серії розраховані на 60 - 65mg.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    для переживання в ці дні, обчислюючи спочатку в карту часу уприскування DPMS я повинен сказати, що між розрахувати і зробити їх проходить...ок, ви робите розрахунки, щоб змінити в безпеці, але польові випробування ? останнє слово....я граю стані стані, і я помітив, що до 3-4 градусів нижче, наприклад, du i multijet буде добре, і ви отримаєте відчутні результати....після того, як ми хотіли б трохи досвіду в pi? і прилади, щоб побачити те, що відбувається в камері згоряння.....тому я вважаю, що всі автомобілі серії мають гарний запас для обробки...оскільки саме від вузькості параметрів анти -- забруднення.rigranzio, звичайно, хлопці, які в ці дні за мною і дають мені велику руку, щоб зрозуміти, що все добре....stu форумі ? або топ!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    оригінальні iq набрання чинності(діагноз) вводять обох моделей і приблизно 50 мг, більш або менш 4000 про. потім всю карту(заздалегідь) 55 або 60 не читається.
    а вже час вприскування серії розраховані на 60 - 65mg.
    Я думаю, хоче сказати, що в цій області карти q lim, не ? був відкалібрований. Якщо ви хочете використовувати його було б добре estrapolarla від попередніх значень.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    точно-точно. заздалегідь ? відкалібрований до 55mg. ін'єкції, а не до 65mg. метод розрахунку, або екстраполяція ви маєте на увазі, ви могли б зробити?

Сторінка 27 з 35 PrimaПеред ... 172526272829 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •