Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    проблема ? на низький тиск не на високій!!!з упевненістю міняти насос низького тиску без точних даних, обмеження рекомендувати на перевірку!! якщо ви думаєте, може бути проблема з-за низького тиску, в цей момент може бути також дизельного фільтра забиті.....
    перше, з діагнозом на руках, у момент пуску двигуна, тиску в рампі перевищує 200-250 бар ... ??[/QUOTE]
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Привіт tezzero я, на жаль, бере участь тиждень, не є в майстерні nn просто повернення, я роблю тести і там зробити? знати, заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Більшість раз, що ми проблеми досягнення тиску в рампі, з-за насоса низького ? перше, що треба перевірити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    Навіть мене ? зі мною в минулому році Peugeot 2.oHDI. були 3 форсунки зламані .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    Tezzero пу? цілком можливо, що ви праві, для? було б корисно пояснити, чому? ви так впевнені, що це проблема із-за низького press. і що не може? бути обов'язково високою?? тільки тому, що закриває назад..??
    у нас мало інформації на ньому, тиск HP стартера? тиску, насос основною? DTC? etc...etc, як я бачу, навіть якщо він має великий досвід на detterminato бренду або повторювані проблеми, lregola ?: перевірте всі життєві параметри в ECU і контролю в цьому випадку пристрої, які складають ланцюг живлення! не ? сказав, що через проблеми завжди одне і те ж!....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Всім привіт сьогодні я зробив випробувань доведено, тиск, форсунки і т. д. а я змінив портафильтр, дизель, повний регулятор тиску, і машина, здається, що функції запитав у кілька разів. Завтра можу спробувати на клієнта x пару днів, а потім вам маяк знати, завдяки всім вам форум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Якщо ви strozza трубку назад на насос bosch cp1 і починає працювати.. пу? бути тільки один недолік, з-за низького тиску...відьом в частині!!!!
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Якщо ви strozza трубку назад на насос bosch cp1 і починає працювати.. пу? бути тільки один недолік, з-за низького тиску...відьом в частині!!!!
    так що якщо б була висока, навіть, якщо строцці не той самий.низьких тисках два нагнітання і назад.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Спасибі, беппе.c я вже вирішив, проблема була volvola ущільнення для дизельного фільтра

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Все-таки я думаю, що я вирішив сьогодні я побачив клієнта, і я сказав, що все гаразд, давайте спробуємо ще кілька днів, дякую всім

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •