Результати 1-9 з 9

Обговорення: Kess v2 ori помилка rsa

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181

Kess v2 ori помилка rsa

привіт всім, хотів би запитати, якщо хтось із вас ? коли-небудь це помилка читання (помилка rsa ) мені ? довелося сьогодні з alfa 156 1.9 140cv
    я читав карту і все ок, потім я питала її врятувати в той момент ? з'явилася помилка красивим ? що карта читається зберегти в рівній мірі, але забезпечення kess повинен бути перезавантажений з-за помилки inreversibile......

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    помилка ненормально коли-небудь зробити гарний bakap в школі і після цього написати в послідовний подивитися, що відбувається

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав alien78 Visualizza Messaggio
    привіт всім, хотів би запитати, якщо хтось із вас ? коли-небудь це помилка читання (помилка rsa ) мені ? довелося сьогодні з alfa 156 1.9 140cv
    я читав карту і все ок, потім я питала її врятувати в той момент ? з'явилася помилка красивим ? що карта читається зберегти в рівній мірі, але забезпечення kess повинен бути перезавантажений з-за помилки inreversibile......
    замість того, щоб писати тут, ви можете зв'язатися безпосередньо з ALIENTECH, враховуючи, що ви написали, що і оригінал.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    я зв'язався з ними, але так як був вечір, я відповів тільки зараз я наводжу **** що послав мені допомогу alientech
    Не пу? запрограмувати його в послідовний
    Потрібно розібрати, зробити резервну копію, щонайменше одного директора і поставили орі з bdm.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт allien мене ? випадково на браво, в практиці був протокол читання-то помилка чи щось подібне, я вирішив, оновивши kess..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт allien мене ? випадково на браво, в практиці був протокол читання-то помилка чи щось подібне, я вирішив, оновивши kess..
    але мій kess ? gi? оновлено до версії 2.03 єдине, що я помітив ? що карта ? мод

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    але мій kess ? gi? оновлено до версії 2.03 єдине, що я помітив ? що карта ? мод
    Там може бути якийсь захисту у файлі, я мав вирішена за допомогою оновлення, чому? справа стосувалася питань протоколу,при включенні kess ви крім зворотного відліку, щоб завантажити оновлені протоколи, спробуйте зробити те, оновлення і rileggila
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    але мапу ти контролюється?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    гаразд, сьогодні я намагаюся, але alientech я зв'язався з cosigliandomi читаю, в bdm і надіслати файл до них так, щоб вирішити цю проблему

ок, хлопці, я відкрив ecu, і я помітив, що eprom, були вже? була dissaldata і феномен, який зробив роботу, засмажив пару трас..... можливо, помилка ? довелося у той.
    проте, я зробив bdm все вирішити
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-03-2014 до 16:49

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •