моя проблема, не ? прочитати ECU, я прочитав її в послідовний (через OBD2), так і табличній (і я отримав файл 2,048 МБ), що весь (і я отримав інший файл 2,560 МБ), і поки все ок.
Тепер я повинен писати файл MOD (я defappare, egroff і коригування карт від служби в інтернеті), що ? 2,048 МБ.
- я можу вивести в послідовний (через OBD2)? або я повинен написати, сила в bdm?
- я повинен встановити щось для запису, для запису в "режим? не повна", як я ? було рекомендовано? cio?... той же вибір, що я на читання (таблиці/на весь екран) у мене навіть в запису?
вибачте, ви вже? рекомендується ви читали табличній і повторити табличній через obd, перш ніж зробити дані ecu, потім відкрити файл, вибираєте ваш файл окремо в запис таблиці, а потім запис і виконайте процедури, що sw просить вас, будь ласка, переконайтеся, що акумулятор dell' авто хороший заряд.....завжди старше 12 v
ок, тепер я ? pi? ясно, спасибі
? що раніше я просив його, щоб писати, і ви мені rispondavate для читання.. нічого не суперечка, а я тут, щоб chiarirmi сумніви і вчитися.
ще раз спасибі
привіт
як з файлу 2,5 мб півня довести його до 2,0 мб? я ? сталося ж, що на msv70
Fire, спробуйте використовувати кнопку пошук вгорі сторінки, або відкрити нову тему і робіть свої запити, читати правила вам допоможе? щоб не помилитися....
просто вирізати частині, що відноситься до mpc ? саме в цей 512k більше, що ви опинитеся..але якщо ви читали файл від 2.5 рада мій ? змінити ті, і переписати його..Правила безпосередньо в 2d, якщо не хочете, щоб копіювати і вставити, особливо, якщо ви ? все починається ви можете зробити якісь помилки, яка може зіпсувати вам день![]()
однак, перечитуючи обговорення ? дивно, що цей півник ви прочитали файл в kline ovvere 2.5 мега, як правило, робить тільки віртуальний...