Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Відмінність EDC15/16/17

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    12

Відмінність EDC15/16/17

Хлопці, ви скажіть мені точно, як підніміться до категорії edc автомобілів? Я-неофіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Простий спосіб, щоб зробити перший скіммінгу, може бути від типу схвалення забруднення:

Euro 2/3 -> EDC15
    Euro4/5 -> EDC16
    Euro5/6 -> EDC17

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    12
    Здорово! Але ? є офіційна класифікація, або ? була складена для того, щоб відрізняти типи карт від mappatori ж?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я s? edc15, які керують двигуни з fap/dpf з тим, щоб добавка(cerina)...що він, кажучи логічно, повинні бути euro4...якщо не євро-6....
    є також деякі edc16 євро 3 подивитися різні edc16c8 альфа....
    часу f? потім я побачив автомобіль групи vag з edc17u01 euro4....
    кращий спосіб, на мій погляд, і простежити екю, встановлений через дані транспортного засобу..., в першу чергу код обладнання одного і того ж...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    12
    Мій автомобіль монтує Marelli 6f3. Що edc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    ...просто, не ? є bosch в edc 15, 16, 17 є частиною великої німецької сім'ї, ваш 6f3 ? marelli ? інший ебу, монтажі 1.3 mtj

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    12
    Хтось, нарешті, що я змогла сказати, що ці благословенні edc ahahaha. Величезне спасибі!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я s? edc15, які керують двигуни з fap/dpf з тим, щоб добавка(cerina)...що він, кажучи логічно, повинні бути euro4...якщо не євро-6....
    є також деякі edc16 євро 3 подивитися різні edc16c8 альфа....
    часу f? потім я побачив автомобіль групи vag з edc17u01 euro4....
    кращий спосіб, на мій погляд, і простежити екю, встановлений через дані транспортного засобу..., в першу чергу код обладнання одного і того ж...
    У edc15 з сажовим фільтром, ви можете знайти на Lancia Phedra з двигуном Peugeot і, звичайно, Peugeot ж ,перший раз я прочитала Phedra мені хотілося сміятися, edc15 з fap ? як поставити каталізатор на вас Piaggio.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    порівняти edc15 на piaggio S? мені здається дуже спрощеним...
    я бачив автомобілі з edc15 змінені відображення керування двигунами 300cv....
    особисто у мене встановлений двигун 1.9 16v multijet під браво 1.9 jtd 105л.з,а потім 8-клапанний,і мені вдалося з edc15 з машини той же двигун....очевидно, що регулюючи параметри в карту..multi-ін'єкції, очевидно, не будуть зроблені, але я можу гарантувати, що стояти перед цим добре не ? проста річ....ми говоримо про 250cv двигуна....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    заплатив are однієї edc15 на piaggio S? мені здається дуже спрощеним...
    я бачив автомобілі з edc15 змінені відображення керування двигунами 300cv....
    особисто у мене встановлений двигун 1.9 16v multijet під браво 1.9 jtd 105л.з,а потім 8-клапанний,і мені вдалося з edc15 з машини той же двигун....очевидно, що регулюючи параметри в карту..multi-ін'єкції, очевидно, не будуть зроблені, але я можу гарантувати, що стояти перед цим добре не ? проста річ....ми говоримо про 250cv двигуна....
    Я тобі вірю, edc 15 мають також використовувати для створення електронних гонки, я зробив порівняння з з каталізатором, чому? мені здається абсурдним бачити ебу, як це, що, як правило, дозволяє робити багато бути в поєднанні з фільтром твердих частинок.
    Ти сказав мені, що ви зробили Браво з двигуном mjet 16v, якщо двигун був фідера alfa Gt? В такому разі я відомий власник машини кілька років тому.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •