Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 86

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    псевдо v53 або зрозуміти тієї, що поставляється в dvd-tool пу? працювати спокійно, без новомодних розміщені всередині ж диск.....
    Я не розумію, що ви хочете сказати, але я, щоб ви йдете мій, я повинен був використовувати цю систему, але дав мені проблеми, відмінні від quellivdiscussi тут.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    версія v53, як вони це називають ? тільки один, залиште його в спокої ящик, який змінює або колір relais il ept файл та файл eep ? один лише так, як sw від 4,17 Мб

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    версія v53, як вони це називають ? тільки один, залиште його в спокої ящик, який змінює або колір relais il ept файл та файл eep ? один лише так, як sw від 4,17 Мб
    Я думала так... але я не поясню, як ніколи я не riuscitu запустити sw ні в якому разі, якщо не, що переустановка з файл ghost. Так і партія відразу ж, хоча, як рішення мені не подобається взагалі... я заявляю, що я використовував всі 2 все виправити, але нічого не робити!!!

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Мені потрібно стільки часу, щоб пояснити всі інформація з цього питання, але запевняю вас, що ? було в комплекті так і від сходу сонця з багатьох причин......

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Мені потрібно стільки часу, щоб пояснити всі інформація з цього питання, але запевняю вас, що ? було в комплекті так і від сходу сонця з багатьох причин......
    Я добре розумію!!! Було б корисно зробити гідний керівництво про те, як встановити і fixarlo зрозуміло всім!!!!!!

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    те, що ви говорите ? повної, навіть в форумі питання по встановленню, то ви повинні бачити, що на операційній системі ви хочете працювати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    прошу вибачення, леандро вибачте, хлопці, я не sar? є гени, що і пк, але не думаю, що можна, що встановити інтерфейс там хоче сил warrior's code для psp професійні проблеми ? ke mi sn зробили допомогти навіть хороший програміст пк, але анке з ним сходить з розуму без обговорень гідний результат може бути ke, можливо, ви були іп? пощастило ? у вас є хороші м'які ? у мене soft ke nn служать не знаю, pi? що і думати, що тепер я бачу, якщо ? можна розмістити soft, містяться в моєму dvd ? може бути, ви можете дати йому гранично. якщо sn хороші чи немає ще раз спасибі всім ? kiedo ще раз вибачте, леандро

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    прошу вибачення, леандро вибачте, хлопці, я не sar? є гени, що і пк, але не думаю, що можна, що встановити інтерфейс там хоче сил warrior's code для psp професійні проблеми ? ke mi sn зробили допомогти навіть хороший програміст пк, але анке з ним сходить з розуму без обговорень гідний результат може бути ke, можливо, ви були іп? пощастило ? у вас є хороші м'які ? у мене soft ke nn служать не знаю, pi? що і думати, що тепер я бачу, якщо ? можна розмістити soft, містяться в моєму dvd ? може бути, ви можете дати йому гранично. якщо sn хороші чи немає ще раз спасибі всім ? kiedo ще раз вибачте, леандро
    програмне забезпечення, як правило, не ? можете postarli, хто їх пошти sar? негайно звільнимо

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Srcondo мене, якщо ви ricerc на ****** ви її знайшли!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    я знайшов все, анке mprog, але не пише мені-пристрій xk? не визнає в якості ftdi

Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •