версія v53, як вони це називають ? тільки один, залиште його в спокої ящик, який змінює або колір relais il ept файл та файл eep ? один лише так, як sw від 4,17 Мб
Я думала так... але я не поясню, як ніколи я не riuscitu запустити sw ні в якому разі, якщо не, що переустановка з файл ghost. Так і партія відразу ж, хоча, як рішення мені не подобається взагалі... я заявляю, що я використовував всі 2 все виправити, але нічого не робити!!!
Мені потрібно стільки часу, щоб пояснити всі інформація з цього питання, але запевняю вас, що ? було в комплекті так і від сходу сонця з багатьох причин......
те, що ви говорите ? повної, навіть в форумі питання по встановленню, то ви повинні бачити, що на операційній системі ви хочете працювати
прошу вибачення, леандро вибачте, хлопці, я не sar? є гени, що і пк, але не думаю, що можна, що встановити інтерфейс там хоче сил warrior's code для psp професійні проблеми ? ke mi sn зробили допомогти навіть хороший програміст пк, але анке з ним сходить з розуму без обговорень гідний результат може бути ke, можливо, ви були іп? пощастило ? у вас є хороші м'які ? у мене soft ke nn служать не знаю, pi? що і думати, що тепер я бачу, якщо ? можна розмістити soft, містяться в моєму dvd ? може бути, ви можете дати йому гранично. якщо sn хороші чи немає ще раз спасибі всім ? kiedo ще раз вибачте, леандро
Srcondo мене, якщо ви ricerc на ****** ви її знайшли!!
я знайшов все, анке mprog, але не пише мені-пристрій xk? не визнає в якості ftdi