вибачте, дурне запитання знаю, що lite ? легке прямо зараз c sn прибув вибачте машиніст
насправді галочка cn точки escamativo в жовтий
? не варто usb драйвер fg tech, але тільки usb-serial ? в інтерфейсі залишаються горіти 2 світлодіода
вибачте, дурне запитання знаю, що lite ? легке прямо зараз c sn прибув вибачте машиніст
насправді галочка cn точки escamativo в жовтий
? не варто usb драйвер fg tech, але тільки usb-serial ? в інтерфейсі залишаються горіти 2 світлодіода
Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 00:17
вибачте, але я повинен дістати.або lite або прово cn то на англійську з додаванням framework 2 ? visual 2005 + і азіатський мову?
я намагався cn виправити, але якщо все визнає вас, перш ніж пристрій не тобі закон eep
Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 00:18
Якщо не бачите, інтерфейс, чому? не встановлює драйвер, як зробити виправлення в EEprom? Насамперед необхідно встановити драйвер, то з цим впоратися? виправити, перш ніж відкрити в SW.
Якщо у вас є проблеми відформатувати і хочете грати безпечно використання зображення (.GHO), які ви повинні мати на КОМПАКТ-диску. Про те, що йде безпечно.
Від матвія
але я єдиний, ke я ? eep cio? виправити, то я те, що для установки флешки
не, там як iso файли, але, як установка
гаразд чет я роблю різні тести, від вас пропозиції, і завтра я даю ідеї, завдяки допомозі
Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 00:18
Вс з пк ви не геній, це я зрозумів, але я можу вирішити вашу проблему в 5 хвилин......
Ви повинні отримати файл з розширенням .gho і тоді програма, щоб запустити його (не ? iso-образ, але копію ghost ОС Lite).
Від матвія
Це залежить від версії v53 ти... мій, я намагався всіма способами змусити її піти на xp sp3, але якщо там і була причина почати sw...