Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Я okella в темі.

Я хотів би знати я, в чому ? краще рішення-зробити на лямбду.
    Пояснюю, мій досвід: На велосипеді (KTM) у мене відключено, чому? на думку багатьох користувачів форуму носив багато vataggi, тобто,
    Тільки ефект ON/OFF, а потім linearizzava, витрата палива були скорочені, так? disabilitandola параметра ви settava 1 cio? еквівалент
    норм Євро-3 1=14,70AFR то відносини стехиометрической був худий, потім ходив і відображена мотоцикл із додатковий модуль (Power commander)
    і settarglielo за своїм бажанням, якщо, звичайно, ви хочете змінити відносини стехиометрической (AFR). Проти, в екстремальних умовах: Високі та екстремально низьких висотах і при дуже високих або дуже холодні
    двигун, як вже говорилося раніше, може працювати погано.
    Так питання ? це: для двигунів з Лямбда тільки призведе звичайні переваги? Ви б у звичайній манері?
    А у Авто з 2 лямбда-зонда мови змінюється?

Величезне Спасибі!!!
    ви вже? факт один і той же питання на обговорення іншого, не робити одні і ті ж питання в різних дискусій. ? першим, нагадаємо, офіційний, що я тебе

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Тоді сьогодні я поставив на мотоцикл мій zafira A ecoM з колекторів 4-2-1, я переїхав понад тому зонд, щоб не розтягнутися в повний вихлопних газів. Лампа не горить... ви вважаєте, що треба піти і підправити блок управління? Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Сьогодні Visualizza Messaggio
    Тоді сьогодні я поставив на мотоцикл мій zafira A ecoM з колекторів 4-2-1, я переїхав понад тому зонд, щоб не розтягнутися в повний вихлопних газів. Лампа не горить... ви вважаєте, що треба піти і підправити блок управління? Спасибі!
    Якщо у вас є можливість leggerela пошті файл
    що ми робимо тест
    він також egr правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Так, але egr я закрив за лист!

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Не загоряється контрольна лампа ie?
    У вас помилка у diagniosi?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Ні, щоб час не горить жоден індикатор, але вважає, що зараз використовує тільки моя дружина, щоб зробити в декількох хвилинах, щоб йти на роботу.... Між до речі, моя крилата на реставрації і user? я, zafira, li avr? впевненість... я Не знаю тепер, якщо вона жодного разу не досягла 90 градусів вода в двигун!!! Однак, впевнені ви терр? в курсі різних еволюцій... Якщо б я хотів зробити для читання на bdm, як мені потрібно обрізати файл для снд??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Сьогодні Visualizza Messaggio
    Ні, щоб час не горить жоден індикатор, але вважає, що зараз використовує тільки моя дружина, щоб зробити в декількох хвилинах, щоб йти на роботу.... Між до речі, моя крилата на реставрації і user? я, zafira, li avr? впевненість... я Не знаю тепер, якщо вона жодного разу не досягла 90 градусів вода в двигун!!! Однак, впевнені ви терр? в курсі різних еволюцій... Якщо б я хотів зробити для читання на bdm, як мені потрібно обрізати файл для снд??
    що наміри "обрізати файл для снд?"?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Я завжди читав і писав, бд і мені здається, що в bdm не зробили
    для того, щоб прикріпити файл потрібно стиснути ( zip, rar)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Добре для zip, rar, погано для інших я тільки bdm!!! Поради?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •