я намагався читати honda crv 2200 tdi edc16 c31 , півник і kess v2 не змушує мене робити, навіть id ecu, поради?
я намагався читати honda crv 2200 tdi edc16 c31 , півник і kess v2 не змушує мене робити, навіть id ecu, поради?
Ні , я не
і тоді все, що вам потрібно зробити ? демонтаж 2 отвори блоку управління,постав на місце, як в fotto (з етикеткою вниз і знайти pin20 на заслінці ліворуч.зніміть кришку заслінки і визначає пін-коду, оскільки, не ? дротовий йому вставити ти провід з наконечником попереду, щоб проїхати невеликий отвір, і ви прикріплені.закрийте кришку і нитка залишайтеся зовні, braided, таким чином, не тільки вам служити? зроби відразу...або перейти від звалища, отримати патрубок від системи, і ви зробите атаки з жінкою повний кабель бд типу тієї, яка несе півень 1260 і перейти казка
Ок, спасибі . У ці дні я бачу статися в цих ECU і я намагаюся. Ви знаєте,
ок, є в наявності....уважний, але мені здається, що me7.3.1 альфа, що, здається, той самий, в реальності? має підключення різних гаразд?
у разі допомоги відкрити ще один пост з поясненням цього ecu в іншому випадку я знаю, що ми йдемо занадто off topic
Востаннє редагувалось leandro89; 06-03-2014 до 22:54
Так , ми робимо так, Що краще
помиляюся, то в посиланнях?
спробуйте прочитати за bdm...
вже пробував, навіть connect змушує мене робити