Я повинен мати те ж, що прийняті користувач кома. Також я підтверджую, що дійсно добре працює ? є простота? використання роззброєння. Нами визначено, програмного забезпечення і помилки докази. Пробував зі всіх блоків управління, які заявляє виробник і зробивши кілька тестів на читання, запис, іммо, etc., і до сьогоднішнього дня не втратив хід. Я б сказав, дуже.
Ви не можете дати рекомендації по покупці, як від правил, тим більше, якщо мова йде про с - - -. Пошук добре в мережі
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Привіт, хлопці, хто з вас мені пу? відправити в лічку посилання, де є то Клон, я хочу його бачити. Заздалегідь спасибі
1? Pm не існує більше?..
2? забороняється посилання-are веб-сайти, присвячені Чіп-тюнінг
3? заборонено обговорювати і викладати HW і SW клони..
4? Перечитайте правила
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Добре, добре,
вибачте, якщо rispolvero цю дискусію, але оскільки я маю намір взяти cdc marelli хотів запитати, що gi? c'? він, як він веде себе з marelli m6jf і m6f3....
якщо у вас є, щоб спробувати прочитати написати всі ці ecu, зокрема,....і mj8df?? що ви скажете мені??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
У 8df не назад, тому що вони протокол jtag, і cdc marelli suppprta тільки 6jf, але я не можу взяти тебе досвід в цьому відношенні, тому що для marelli 13 mjet використання kess або ktag cdc використовувати його тільки для 59f 5af
ок, спасибі...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...