Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

EDC17 почнемо з підстави

Хлопці бачили, що на цьому форумі можна? сказати, що я зрозумів усе, що я знаю на edc16 і magneti marelli групи multijet, чому? не робити ж на edc17?
    було б добре, щоб зробити відмінність між різними групами-й? важливі карти, ігри та їх експлуатації, як щодо почати з edc17 групи vag?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    ? гарна ідея

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ми говоримо, що edc17 практично рівні в edc16,тільки для dpf і egr-off, треба діяти по-іншому(є з окремих бітів, що вони включають або відключають функції),решта управління ? ж
    bmw мають обмежувач, який обмежує загальну продуктивність, як він оригінальний, хоча і перепризначений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    ми говоримо, що edc17 практично рівні в edc16,тільки для dpf і egr-off, треба діяти по-іншому(є з окремих бітів, що вони включають або відключають функції),решта управління ? ж
    bmw мають обмежувач, який обмежує загальну продуктивність, як він оригінальний, хоча і перепризначений
    Пояснили, що краще на цей обмежувач на bmw edc17, чому? я не розумію, чи не я ? зрозуміло, що ви хочете сказати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    Citazione Спочатку Написав Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Пояснили, що краще на цей обмежувач на bmw edc17, чому? я не розумію, чи не я ? зрозуміло, що ви хочете сказати!
    а sportknight на обмежувач, bmw навіть знаходитесь помилка в діагнозі помилка 4C2F (внутрішня помилка об'єднаного управління значення таких кількостях? і обмеженою від контролю функціонал? від ебу) в цьому і помилка, що я знайшов ,він говорить, що тільки кілька бітів для переміщення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Citazione Спочатку Написав Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Є обмежувачі крутного моменту деталі, очевидно, драйверів, які обмежують максимальний крутний момент приблизно 320Nm і 360Nm. З Damos перебувають легко!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    повернути карту soft

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Є обмежувачі крутного моменту деталі, очевидно, драйверів, які обмежують максимальний крутний момент приблизно 320Nm і 360Nm. З Damos перебувають легко!
    проблеми та знайти його в damos...ти знаєш, якщо і можна знайти?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі за інформацію....тоді я для початку в цей момент місце файл vag.....ось посилання
    http://www.professionalchiptuning.ne...5613#post85613 post47

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Те, що ви думаєте, погляньте на карту egr, щоб спробувати зрозуміти, як його можна відключити?

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •