Що я знаю ? все той же автор, тільки що закрив форум і передає ключ активації, за допомогою on-line
M999
Що я знаю ? все той же автор, тільки що закрив форум і передає ключ активації, за допомогою on-line
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Ні, ? інструмент free, який працює з простим кабель KKL-VAG-COM, ELM, etc.. завантажте SW, читайте серійний блок управління з функцією SW, посилаєш все до автора, використовуючи веб-сторінку, доступну з сайту, а потім виберіть тип ви відправляєте файл .lic, і помістити його в корінь де ? встановив SW, щоб включити всі функції з цим конкретним ебу. Якщо я не помиляюся, програма підтримує до 5 блоків управління.
M999
Що ви знаєте, нова версія програмного забезпечення (JPDiag) працює, навіть старі ліцензії?
Я не пробував останню relase, але вище. Потім, попросити файл .lic ? простий і безкоштовний.
M999
бачив, що тут можна розміщувати інші зовнішні посилання....ми відзначаємо також ця програма....я повинен сказати, що не ? дуже стабільна програма, але, можливо, також залежить від пк....а дуже гарні і точні
посилання видалена
потім для ducati diag я можу порадити вам використовувати його з kkl, ? pi? точно....з elm і galletto працює нестабільно і часто зависає.
Востаннє редагувалось leandro89; 05-03-2014 до 17:18
ок, але нічого не продавав....? всі відзначили, що на частку інтернет.....а якщо я від cosenso місце прямо в програмі, повторюю, безкоштовно і в розпорядження тих, хто зробив....