Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Я пояснив, питання Tpro???

Всім привіт ? кілька днів я намагаюся зрозуміти питання Tprot: від того, що я зрозумів ? захист для запису в послідовний для ecu edc17/med17(є інші??);цей тип ecu необхідно розглядати в boot за допомогою інтерфейсу, щоб прочитати пароль, а потім розблокувати її....cos? після того як ви зробили резервні копії, ви можете перевірити карти, послідовний....
    ? я не ? ясно одне:але в boot можу, а читати і писати всі ці ecu?потім tprot інструмент служить тільки для розблокування ecu серійний?
    один ecu з tprot 10(до якого ми прийшли??) я можу зробити завантажувальний інтерфейс, який має, наприклад, тільки інструмент tprot8?
    хтось може перерахувати все, що ecu в даний час в торгівлі, які були tricore і як вони зроблені?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    який hw ви хотіли б використовувати? я знаю, що є passw x l antituning якщо все правильно пам'ятаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ????я не розумію, що ви маєте на увазі....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я читав, що ці блоки управління (тоді може бути, що я помиляюся) є пароль потрібно змінити, і його можна записати після того, як в boot mode.. з якою hw б ви їй?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    що пароль я знаю, і я також зрозумів, що з протоколом tprot різними інтерфейсами, ви можете розблокувати ecu, але я хотів би зрозуміти, якщо цей розблокування служить тільки для того, щоб зробити письмо в послідовний....або ? також необхідно, щоб запис в boot tricore,тому я не вважаю, що ви говорите, чому? розблокування ви робите саме в boot....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    від того, що я читав, ви можете написати sl в режим завантаження після slocco

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    служать для розблокування ecu, але завжди в boot

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    різних інструментів, які мають функцію tprot, ? функція, яка дозволяє прочитати пароль захисту ecu і дозволяє її писати тільки в boot без блокування, ця функція не йде, взятих на патч, який відключає antituning і дозволяє писати серійний номер ecu........я сподіваюся, що пі? ясно
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    в кінці кінців ? як я вже сказав, що я...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тому, дивлячись на цю фотографію у додатку....я давав flash protected, це edc17cp14 я ще не розблокована нічого, але я читав і писав....так ? функція автоматичної?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •