Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На**** я знайшов програміста, схоже, все до willem gq-4x з відповідними адаптерами (що на willem є обов'язковими) за ціною дуже доступний. У заголовку повідомляє, цю заяву:

Ймовірно ? клон willem... ви знаєте, як вона йде??
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 22:53

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Румунія
    Повідомлення
    8
    Не вдається використовувати УПА 29F400 блимати, я використовую Віллі GQ-4X.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    На**** я знайшов програміста, схоже, все до willem gq-4x з відповідними адаптерами (що на willem є обов'язковими) за ціною дуже доступний. У заголовку повідомляє, цю заяву:

Ймовірно ? клон willem... ви знаєте, як вона йде??
    таким чином ? як якщо б ви поставили посилання, будьте уважні наступного разу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    таким чином ? як якщо б ви поставили посилання, будьте уважні наступного разу
    Замість зі своїми " зірочками " зараз всі розуміють, що я хотів купити

якщо я повинен дати уявлення про те, що нам зрозуміти-то треба писати ім'я або півтора опис. Постановою говорять на зовнішніх посилань, а не думок або психічних ілюзії, що хтось може мати.

Якщо, наприклад, ви шукаєте мій нік на ****** ви іде na припливу інше.., Що я роблю, мені обмін??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Замість зі своїми " зірочками " зараз всі розуміють, що я хотів купити

якщо я повинен дати уявлення про те, що нам зрозуміти-то треба писати ім'я або півтора опис. Постановою говорять на зовнішніх посилань, а не думок або психічних ілюзії, що хтось може мати.

Якщо, наприклад, ви шукаєте мій нік на ****** ви іде na припливу інше.., Що я роблю, мені обмін??
    від правил ? заборонено розміщувати посилання, що стосуються покупки зовнішньої продукції, про chiptuning, ти написав сайт, де ви хотіли б придбати з повною назвою, що призводить до однієї вставки, практично як посилання.
    якщо ви хочете info запитувати інформацію про продукті в цілому, а не вставки на сторонні сайти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    від правил ? заборонено розміщувати посилання, що стосуються покупки зовнішньої продукції, про chiptuning, ти написав сайт, де ви хотіли б придбати з повною назвою, що призводить до однієї вставки, практично як посилання.
    якщо ви хочете info запитувати інформацію про продукті в цілому, а не вставки на сторонні сайти.
    Якщо ? cos? бажано поновлювати правила і повернути те, що втратили стверджував, може бути, хто-то робить мої помилки.

Так би мовити, на мою думку, мова про коштує, якщо цікаво, lumi про продукцію відомих, типу kess, півень, або щось ще, але, враховуючи, що ми говоримо про продукт, який не має багато влучень я не бачу інших альтернатив.

В цьому випадку, отже, я повинен зробити на вашу думку?? Скопіювати в розмірі в розмірі фотографії і опис з сайту виробника і повернути їх тут?? Може бути, замість стерти їх sistemavi згідно з регламентом або інструкцією для персоналу.

А тому нічого не... ви також можете ciudere обговорення що стосується мене, не має сенсу, якщо значення в цих умовах. Привіт.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ваше повідомлення практично було посилання, замаскована під, на мій погляд, чому? спочатку замість того, щоб писати ebay ви написали затоку, а потім ви ввели повна назва вставки і регулювання вставити посилання, як це ? заборонено, якщо ви хочете інформацію про продукт, просто опишіть в деталях

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    не для суперечок чи інакше,моя ? тільки думка,? роблячи так, ми ростемо мало, і c'? мало розкриття новини,які, будь вони корисні чи ні, і так робить вона росте трохи і гасне дух, для якого народився першим,тобто щоб новини і допомагати один одному
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    не для суперечок чи інакше,моя ? тільки думка,? роблячи так, ми ростемо мало, і c'? мало розкриття новини,які, будь вони корисні чи ні, і так робить вона росте трохи і гасне дух, для якого народився першим,тобто щоб новини і допомагати один одному
    є правила, які ми повинні дотримуватися, я навіть не хочу думати, що користувач blackwolf76 хотів обійти в будь-якому випадку я закриваю тему, і ми продовжуємо підтримувати активний об'єкт обговорення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    я бачу, багато користувачів gq-4x.......... хтось із вас випадково ? у розпорядженні адаптера ADP-053 ? Мені потрібно info швидко... дякую

додаю фото:
    http://www.epromirok.hu/image/cache/...er-500x500.jpg

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •