Хлопці привіт, сьогодні я ? прибув v53, то всі задоволені, як перший тест я без читати гарні edc15p 1.4 tdi, і що ви думаєте? Не працює nenache в v53...
Хлопці привіт, сьогодні я ? прибув v53, то всі задоволені, як перший тест я без читати гарні edc15p 1.4 tdi, і що ви думаєте? Не працює nenache в v53...
подивіться на мене і натрапив на audi A2 1400 з mpps без проблем, потім хотів переписати через два тижні, але нічого не робити, ні з mpps ne з галло v48 на те, v53, мені це вдалося тільки з старі galletto 1250 прочитаний і записаний кілька разів, без проблем, для запису я також спробував відключити запобіжники і автомагнітола, враховуючи, що це не оригінал, але нічого не робити, з 1250 всі напали без проблем.
уго ---- президент A.E.P.
спробуйте напасти на нас зарядний пристрій,..
Мені інший день і сталося ke я і винесуть тільки коли я робив записи на edc15p але, на щастя, не succcesso нічого
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Booo дивні ...
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Вам здається, що я один, що пише vanvera і для іп? тільки, щоб знімати лічильник? Якщо я cos? голодний інформації, я написав 20 повідомлень в день. Я терпіти не можу дітей, які пишуть з K, і вас, адмін і модератори повинні запросити людей, написати по-Італійськи.
З повагою