Ок, в будь-якому випадку спробуйте його і дайте нам знати, як на мене, замість того, таким чином ви smagrito і з затримкою :-)
Коли ви кладете його на дайте нам знати ;-)
Ок, в будь-якому випадку спробуйте його і дайте нам знати, як на мене, замість того, таким чином ви smagrito і з затримкою :-)
Коли ви кладете його на дайте нам знати ;-)
у мене l обладнання і x завантаженням... я вже зроблені зареєстрований в моєму місті ... завтра, якщо я можу я дати файл так, я бачу, небагато, якщо є я зрозумів щось..![]()
Ок, в будь-якому випадку, якщо ви добре виглядати, особливо, стовпець, всю праворуч cio? навантаження і метелик 100x100
? оборотів в хвилину, які йдуть піднявшись, ви розумієте, що valoi піднімаються, так і для inizione потім відгодовує (за винятком 6000, які спускаються знову) і значення, раніше то ж так думаю, що успіхи розслаблюють залізти обертів
Хлопці, я знаю, що всі говорять, що зниження значень жиру і збільшення значення ви припускаєте, на цій ecu
Але якщо ви вивчаєте карту і ВІДКРИЙТЕ в 3D ви помітите, напевно, це, що
Як це ви не нам, ви зробили інакше?
Я щось пропустив?
Будь ласка, поправте мене, якщо я написав фігня
чесно кажучи, не знаю, я думав навпаки, що значення приходили (завжди дотримуючись звичайної мови) ? ke smagriva до 6000 оборотів в хвилину, які спускалися, щоб (може бути)змастити трохи навуглерожування ... ви, випадково, дали подивитися на мою останню карту?
здрастуйте, фабіо для навуглерожування ви праві, віднімаючи у відгодовує і, поставивши вас smagrisce.
хоча аванси ок, поставивши затримку, забираючи ви припускаєте,. я поклав фотографію карти, відкритої в 3d
в останній карті ви inghrassato і затримки авансів в cio? step 3, якщо я не пам'ятаю погано, тому що ти забрав значення уприскування палива і збільшили ті, авансів.
iniezione.jpganticipo.jpg
Отже, ви, я думаю, що основні машини навантажень і низьких оборотів обертається з заздалегідь pi? відкладено, а потім поклав назад, і по мірі того, як набирає обертів, стає більше? aunticipata і, отже, pi? реактивний?
Мені здається дивним, чому? будь двигун 2 т скутер, або взагалі навпаки.
Оскільки значення зростають, я вважаю, що авансові платежі йдуть по мірі затримки залізти з обороту.
Потім покласти нижні значення повинні очікувати.
Буду радий почути ваші версії з цього приводу, пу? бути, що я помиляюся, я повторю, але все загоряння скутера, наприклад, заздалегідь змінної працюють cos?.
Дайте нам знати, привіт!
я не можу бачити зображення, з-за повідомлень .. ви можете mandarmele для пм або на пошту.. ?