Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 34

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок, в будь-якому випадку спробуйте його і дайте нам знати, як на мене, замість того, таким чином ви smagrito і з затримкою :-)
    Коли ви кладете його на дайте нам знати ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    у мене l обладнання і x завантаженням... я вже зроблені зареєстрований в моєму місті ... завтра, якщо я можу я дати файл так, я бачу, небагато, якщо є я зрозумів щось..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок, в будь-якому випадку, якщо ви добре виглядати, особливо, стовпець, всю праворуч cio? навантаження і метелик 100x100
    ? оборотів в хвилину, які йдуть піднявшись, ви розумієте, що valoi піднімаються, так і для inizione потім відгодовує (за винятком 6000, які спускаються знову) і значення, раніше то ж так думаю, що успіхи розслаблюють залізти обертів

Хлопці, я знаю, що всі говорять, що зниження значень жиру і збільшення значення ви припускаєте, на цій ecu

Але якщо ви вивчаєте карту і ВІДКРИЙТЕ в 3D ви помітите, напевно, це, що

Як це ви не нам, ви зробили інакше?
    Я щось пропустив?

Будь ласка, поправте мене, якщо я написав фігня

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    чесно кажучи, не знаю, я думав навпаки, що значення приходили (завжди дотримуючись звичайної мови) ? ke smagriva до 6000 оборотів в хвилину, які спускалися, щоб (може бути)змастити трохи навуглерожування ... ви, випадково, дали подивитися на мою останню карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    здрастуйте, фабіо для навуглерожування ви праві, віднімаючи у відгодовує і, поставивши вас smagrisce.
    хоча аванси ок, поставивши затримку, забираючи ви припускаєте,. я поклав фотографію карти, відкритої в 3d

в останній карті ви inghrassato і затримки авансів в cio? step 3, якщо я не пам'ятаю погано, тому що ти забрав значення уприскування палива і збільшили ті, авансів.

iniezione.jpganticipo.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    хоча аванси ок, поставивши затримку, забираючи ви припускаєте,. я поклав фотографію карти, відкритої в 3d

iniezione.jpganticipo.jpg
    ? зовсім навпаки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    ? зовсім навпаки
    Отже, ви, я думаю, що основні машини навантажень і низьких оборотів обертається з заздалегідь pi? відкладено, а потім поклав назад, і по мірі того, як набирає обертів, стає більше? aunticipata і, отже, pi? реактивний?

Мені здається дивним, чому? будь двигун 2 т скутер, або взагалі навпаки.

Оскільки значення зростають, я вважаю, що авансові платежі йдуть по мірі затримки залізти з обороту.

Потім покласти нижні значення повинні очікувати.

Буду радий почути ваші версії з цього приводу, пу? бути, що я помиляюся, я повторю, але все загоряння скутера, наприклад, заздалегідь змінної працюють cos?.

Дайте нам знати, привіт!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Отже, ви, я думаю, що основні машини навантажень і низьких оборотів обертається з заздалегідь pi? відкладено, а потім поклав назад, і по мірі того, як набирає обертів, стає більше? aunticipata і, отже, pi? реактивний?

Мені здається дивним, чому? будь двигун 2 т скутер, або взагалі навпаки.

Оскільки значення зростають, я вважаю, що авансові платежі йдуть по мірі затримки залізти з обороту.

Потім покласти нижні значення повинні очікувати.

Буду радий почути ваші версії з цього приводу, пу? бути, що я помиляюся, я повторю, але все загоряння скутера, наприклад, заздалегідь змінної працюють cos?.

Дайте нам знати, привіт!
    як на 2-тактних на 4-тактний хід заздалегідь з навантаженням і зі спини ? подібне, хоча абсолютні значення відрізняються.
    і карту заздалегідь, про який ми говоримо, не є винятком.
    ви бачите, навіть з 3d-зображення, які ви опублікували

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я не можу бачити зображення, з-за повідомлень .. ви можете mandarmele для пм або на пошту.. ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я не можу бачити зображення, з-за повідомлень .. ви можете mandarmele для пм або на пошту.. ?
    у відповідності з першим і користувачів, які беруть участь у цьому проханні, не ? по суті обережні, ви потрапляєте в поріг, який дозволяє завантажити

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •