Сторінка 4 з 11 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 109

Обговорення: Думку карта C2 VTS

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Відпочити, заздалегідь, значить, для мене, затримала його. ? так сказати.
    Щоб мати більше? продуктивність, ви повинні очікувати, тому ставити значення менше.
    Якщо покласти значення вище заздалегідь, то розслабляєтеся, вибачте за затримку

При повному навантаженні і parzializzato вас говорить саме Слово, змінюється обох таблиць ;-)

Таблиці в inizione зменшення значення ingrassi і aumentandoli smagrisci.

Я не можу бачити карту, але змінює значення в залежності від того, як йде машина

;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    навуглерожування ? визначена лише одна карта, так і при повному навантаженні, що в parzializzato. у тому сенсі, що тільки одна карта встановити все з неодружених оборотів і навантаження на максимум оборотів і навантаження.
    карту parzializzato ? винахід ecm , в реальності? потрібно щось інше.
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    При повному навантаженні і parzializzato вас говорить саме Слово, змінюється обох таблиць ;-)
    ;-)
    Те, що, можливо, означає, sergiot, ? що ecm titanium, як велика партияи раз імена "стандарт" у його карти. так де ти бачиш написано: "iniezxione при повному навантаженні": "уприскування parzializzato", не ? сказав, що це істина?. Я сподіваюся, що пояснив!
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Дякую за цінні поради, ви були дуже люб'язні. На наддуву, якщо не помиляюся, ви не можете? зробити chiss? річ!!!

Ти мене навів на сумніву, на мапу, що я і зробив на моїй машині (Peugeot 207 1.6 THP 156 К. с.). Я думав, що на всіх МЕНЕ MED etc і зробили навпаки, щоб відгодувати. Моя монтує MED 17.4.5 і я дав бали в мінус, щоб змастити і не сказати правду? я вирішив проблему, що мав з оригіналу (детонації). Однак обговорення ? це, якщо ви йдете, щоб поглянути: http://www.professionalchiptuning.ne...7733#post77733
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    smagrendo і прогнозування повинна бити пі? в голові

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    На турбо бензин я знаю, що аванси і краще не торкайтеся до них, і так я і зробив. У той час як для ін'єкцій в теорії я зняв потім змастити, але не знаю, чи варто поговорити про це ecu... справа в тому, що тепер не подає більше... bhooo в будь-якому випадку краще не ходити, занадто багато не по Темі, максимум-про них ми поговоримо в обговорення, що я lincato раніше!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    але якщо я хотів би дати більше бензину на високих обертах ... відчуваю себе млявим про високих обертів.. повторюю, я не завантажив свою карту розміщена тут, але я зробив з укладачів і відчуваю себе млявим, на високих оборотах.. як я міг зробити x вирішити? якщо в один прекрасний день мені довелося встановити розподільні вали, що я повинен рухатися ? аванси і ін'єкції?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    на високих оборотах я думаю, тьмяного виступи сумішоутворення насправді від 6000 до 7000 smagrisce якщо ви робите справи в карту уприскування, значення йдуть за спаданням, починаючи з 123 прибувши на 106, а потім до 6000, знову стає 128, отже, smagrisce до 7000-... не могли б ви спробувати поставити 105, як значення таким чином, що однорідні, як і інші інші... відчуваєте себе млявим після 6000 poer випадку? якщо ? так ? чому? не вистачає бензину...

авансові платежі замість піднімаються константи

заздалегідь виправити 5500 змінює значення, а потім ввести в normalit? 6000...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    спасибі, джанні , мій автомобіль, не ? оригінальний meccanicalmente монтується колектор 4-1 спортивний центр групи n з кет 200 , вихідний термінал , фільтр bmc cda з гніздом на передній панелі.і платинові свічки запалювання
    тепер завтра я повинен мати файл ? на моїй машині я хочу побачити, якщо обороти високі залишив автомобіль повернути трохи худий а спасибі за пораду
    у мене є сумніви на інших блоків управління, аванси дають 1 очко = 1 може заздалегідь або се формула? як наприклад, на даній 1punto = 0.75 градусів двигун

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    спасибі, джанні , мій автомобіль, не ? оригінальний meccanicalmente монтується колектор 4-1 спортивний центр групи n з кет 200 , вихідний термінал , фільтр bmc cda з гніздом на передній панелі.і платинові свічки запалювання
    тепер завтра я повинен мати файл ? на моїй машині я хочу побачити, якщо обороти високі залишив автомобіль повернути трохи худий а спасибі за пораду
    у мене є сумніви на інших блоків управління, аванси дають 1 очко = 1 може заздалегідь або се формула? як наприклад, на даній 1punto = 0.75 градусів двигун
    здрастуйте, фабіо мова авансів не можу вам сказати з точністю, але якщо вам не відхилятися іноді від тих, що у вас в карті не слід я кажу, не повинно бути проблем.

наприклад, якщо на 6000 оборотів покладіть заздалегідь, що у вас на 5000 об не sgasci двигун, але вам пі? готовий...? якщо аванси теж пу? цілком можливо, що стіни, і ви перебуваєте з зворотним ефектом... чому? на високих оборотах, що двигун спокійно досягнень, допомагає тримати його в пі? холодний, як температура і спокійно...

типу наприклад: якщо поставити обмежувач на 8000, щоб змусити речі треба знімати із заздалегідь pi? спокійно сенна? mureresti до і не було arriveresti ніколи... або без поршня

я думаю так, то gistamente почути думки хтось інший не шкодить, але досі видно, що не відчув ніхто, може бути, ми йдемо на правильному шляху... навіть, чому? ? майже очевидним, як і що :-)

у будь-якому випадку спасибі за нічого, з-за мене ? приємно поспілкуватися з voii і обміну думками

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    але я не розумію, які ін'єкції ви повинні торкатися? парз або повного навантаження?

Сторінка 4 з 11 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •