Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Як сказав msport є і ще роботи.Є обмежувачі IQ і тиску в рампі з драйверів, які не були порушені і багато іншого.І ще одна річ,ви видалили Egr Разів-перо краще залишити тільки два panetoni 0 і відновлення ori l ще 4 (адреси 1C982,1C69E8,1C6AB4,1C6B1A).Якщо завтра у мене мало часу ****** я даю вам адреси та обмежувачі з драйвера, і я дивлюся трохи краще, навіть карту.Привіт.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    вибачте моє невігластво, але я спробував закрити і fap egr, але коли навантаження mod файл, збережений в чергу на ecm 2001 р., не змушує мене побачити, инкременты egr закритий! як ніколи?
    це обговорення стосується думки карту, на форум там написано як побачити зміни, просто шукати трохи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    звичайно, але я хотів би знати, бачив ke тут ? був використаний тільки як він зробив..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    звичайно, але я хотів би знати, бачив ke тут ? був використаний тільки як він зробив..
    так, але ви не знаєте, як побачити відмінності, то своє питання, не ? сенс, в обговоренні, на сайті є дискусії, які пояснюють, як використовувати програму і побачити відмінності в 2d

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    відмінності в egr закритий, я знаю, побачити їх в 2d, але з моїм коли здається, що тут зміниш нічого.. а чи знаєте ви направити мене в обговорення?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    відмінності в egr закритий, я знаю, побачити їх в 2d, але з моїм коли здається, що тут зміниш нічого.. а чи знаєте ви направити мене в обговорення?
    тоді відкрити, для обговорення і напишіть своє запитання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ок, спасибі, леандро

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення