привіт, хлопці, я вам скажу, що я зробив, і дайте мені кілька порад, якщо хочете.
тоді: мій друг має 118 d 122 лз, читаю фюле, я відкриваю його з титаном і почала порівняти її з файлу gi? співставляється в x3 від 150cv яких я не оригінал.
почала змінюватися: збагачення при прискоренні, тиску турбо, тиску в рампі і всі інші різні карти, працюючи у відсотках, і діючи так, як для presisone rail, тиск турбо, відсоток близько 10%
таким чином, я отримав значення, схожі на карту x3 gi? на магнітній стрічці.
також обмежувачі тиску і крутного моменту li, я з тією ж системою.
навантаження карту в машині, і механік каже мені, що машина, здається, ніколи не вступають в парах.
добре, див. файл ori його укладачів, завантажити його на і машина йде краще.
відомо, з титаном, що ця карта має тиск в магістралі rail та турбонаддув збільшена лише на 1%, а значення збагачення прискорення збільшилося приблизно на 300%... не ? збільшення занадто безглуздо?
що відповідає цій карті titaium? на coswa діє? щоб дати все це покращення?
як ніколи з моєї картки з rail та турбонаддув збільшується на 10% машина ходила менша від оригіналу? ходив у recovery? я збільшив теж випадково?
зараз devonoportarci один 123 d, на якому у нас opi? часу, щоб працювати, і ми хотіли б покласти ті ж кроком з титаном карту, яка на 118d ? пішов добре, не палити і рогне різних.... у вас є кілька порад з цього питання?
спасибі всім, як зазвичай, для наявності.
ps: але якщо на карту 118 d 122 л. копіюю ті ж таблиці 118 нова с 143 к. с. я не повинен мати таку ж потужність 143cv? чому? з параметрами x3 не було добре? не hnno той же двигун, врешті-решт? дивно, як річ, немає?