Стр. 11 з 16 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 158

Обговорення: digiprog 3

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    *****я не можу відкрити вкладення....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    te l?я писав в попередньому пості, що ви ще не отримали права, щоб відкрити вкладення. Ви повинні дістатися до 80. Що вас цікавить знати? Материнської плати ? зелений не bl? як в різних випадках.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    хлопці .. хто ? так ласкаві, дайте мені фото на роз'єм який ви будете використовувати на межі ford focus?
    я намагався і намагався, але не потрапляє в ланцюг.. кажуть, що є кабелі з посилання неправильні.. вам результат?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    хлопці .. хто ? так ласкаві, дайте мені фото на роз'єм який ви будете використовувати на межі ford focus?
    я намагався і намагався, але не потрапляє в ланцюг.. кажуть, що є кабелі з посилання неправильні.. вам результат?
    я можу додати, що в певних випадках і, особливо, на тій же машині, 20 спроб лише 5 до порядку визнання підключення до обд, тому я пропоную спробувати все до нескінченності, можливо, вмирати...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    Citazione Спочатку Написав frienz Visualizza Messaggio
    я можу додати, що в певних випадках і, особливо, на тій же машині, 20 спроб лише 5 до порядку визнання підключення до обд, тому я пропоную спробувати все до нескінченності, можливо, вмирати...
    але ця машина в питанні Ford Focus 1? серія не з бд.. ви назад, прямо на панелі інструмент.. і c? кабель присвятив.. щоб це було цікаво, якщо хто-зроблено, відправлю фото.. спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    5
    привіт, хлопці, я тільки замовив, але дійсно кажуть, що кольори проводів помиляюся заздалегідь спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав bugrider Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, я тільки замовив, але дійсно кажуть, що кольори проводів помиляюся заздалегідь спасибі
    якщо ви купили китайці, ЗВИЧАЙНО ;-)

Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    але ця машина в питанні Ford Focus 1? серія не з бд.. ви назад, прямо на панелі інструмент.. і c? кабель присвятив.. щоб це було цікаво, якщо хто-зроблено, відправлю фото.. спасибі
    я залишив на час ті, що одб не йдуть... якщо колеги погано eprom ( і з кабелями, які не відповідають, а це дуже ймовірно ) ризики "кухнею" і доведеться шукати від агент з продажу металобрухту на contakm, можливо, з пі? історія про те, що у вас зараз ;-) привіт
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 12:49

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    По-моєму, вам не вистачає ftdi в него.если ви не connete з пк і тому, що не вистачає ftdi,його потрібно відкрити, щоб контролювати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    ви або зробили фото з ftdi так подивитися, якщо cellaidigi з ftdi.jpg

digi з ftdi.jpg

Дата Реєстрації
    Sep 2012