Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250

Редагувати карти lambda дизель, хто знає більше?

Привіт, хлопці.
    я хотів би дізнатися трохи більше про цих картах і про те, як їх змінити.

більше встаю і більше зменшує кількість? дизельного палива (підвищення відношення stechiomnetrico) ? правильно?
    а якщо все до біса збільшення кількості? mg вводять?

крім того, якщо змінити час відкриття та тиску turbo, однак, має сенс moddarle?
    або якщо є карта лямбда-краще змінити і залишити temp уприскування і турбо?

Велике спасибі всім, хто візьме участь, і я сподіваюся, що цей пост ви могли б зробити більше ясності на ці карти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Якщо ви маєте на увазі калібрування карти диму (або лямбда-мінімальний нижній) ne ми говоримо також тут:
    http://www.professionalchiptuning.ne...-edc16c8/page3

Поняття, що у вас еспресо ? правильно перехіднийу стаціонарних перейти на роботу з лямбда-набагато більше, ніж лямбда-мінімум (boost - то повітря ? gi? приїхав), очі тільки на одне: стосунки стехиометрической ? постійне - те, що ти на датчики ? в Лямбда=Альфа/Альфа stech.

Я не виробництво, збитки ніколи карту форсунки (карта час відкриття) - ? як обдурити ебу... Хто calibra a туристичне вимірювання мм3/хід вводять для кожного віку в різних P_Rail.
    Ця ж карта варто, так для ін'єкції, пілот і повідомлення, що для MAIN.

З точки зору відповіді перехідних процесів, я думаю, набагато більше? правильно і вигідно) для ретуші, а карту диму.

Що стосується тиску boost, пам'ятайте, що ви calibri цільова аудиторія в стаціонарних, перехідних процесів немає турбіни може? ніколи вам миттєво збільшити. Для VGT або систем управління з РГ valvoline управляються PWM ви можете нервової параметри контролю, але ви повинні завжди чекати, фізика,... після перевірки вам закриває вані (VGT) або тарілка WG, ви повинні очікувати boost. Час залежить від розміру турбо-компресор...

В залежності від навантаження замість введення змінюється майже миттєво - якщо відпочиваєте карту диму можна отримати багато більше? переваги - за рахунок sfumazzate...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    отже, на ваш погляд, поклавши карту, час вприскування і турбо-орі, але, піднявши карту корекції (boost) і зниження карту лямбда (afr) я отримую той же результат, що, змінивши карту уприскування і карта turbo?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mirks Visualizza Messaggio
    отже, на ваш погляд, поклавши карту, час вприскування і турбо-орі, але, піднявши карту корекції (boost) і зниження карту лямбда (afr) я отримую той же результат, що, змінивши карту уприскування і карта turbo?
    У перехідних ? те ж саме, але в історії тільки турбо ? навантаження у вас є інші обмежувачі, які вас блокують дизель максимальна ін'єкцій.

P.S. вітаю checchitotiralaleva добре втручання!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    По-моєму, некоректна робота може бути:
    - Залиште карту інжекторів;
    - Підняти виправлення boost в перехідних ? ризик overboost в кінці перехідного ? turbo обертів;
    - Знизити межу лямбда-карта для диму, щоб не обмежувати занадто дизельного палива в перехідних (в очікуванні прибуття boost - виправлення boost перехідних процесів завжди МЕТУ можна переслідувати з boost ? наприклад, змінюючи положення ВАНІ з turbo VGT)  SFUMAZZATE;
    - Вимкнути?Рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів;
    - Збільшити карту форсування в районах, де маневрування перехідний кінчаються ? ризик наблизитися до межі обертів-максимальні ? так як n? оборотів turbo залежить від ступеня стиснення, який ви хочете отримати (beta=P Абсолютного Долині Компресор/P Абсолютна Горі компресора), щоб збільшити посилення, але не виплеснути занадто високо з бета-версії (і, отже, зі спини), ця зміна повинна супроводжуватися друг?прийняття фільтра dell?повітря більше? прозорі (було б добре очистити l?всередині равлики компресора від лакування масла для відновлення ефективності);
    - Збільшення кривої, яка обмежує максимальне введення в стаціонарних.
    - Сполучення з ухилом додаткова карта P_Rail не перевищувати, ніж максимальний тиск упорскування відкалібрований. Марно чіпати на низьких обертах низьких навантаженнях (ризик шуму згоряння ? детонації). Якщо ви хочете перевищувати в pelino, ніж максимальна P_Rail калібрування на карті, слід збільшити також карти регулювання Тиску в рампі (по-моєму не варто).

Спасибі SandroMarciano! Я дуже радий!
    Привіт всім!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Checchitotiralaleva, ти була очевидна, але я не можу зрозуміти, це ваш крок

Citazione Спочатку Написав checchitotiralaleva Visualizza Messaggio
    По-моєму, некоректна робота може бути:

- Збільшити карту форсування в районах, в яких маневрів у перехідних кінчаються
    могли б ви пояснити мені, як найкраще знайдіть завершення перехідного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    а коли вона прийшла в нерухомий, і не більше? у перехідних, якщо ви не використовуєте лямбда, він використовує час вприскування, як ви кажете, щоб надати більш дизель?
    ти не міг би зробити практичний приклад на лямбда-це карта golf 6 GTD edc17
    наявність перебуваєте за межами драйвери адреса 1F992E [AFR], і я думаю, 1F90FA smoke limiter [БАР]

файл видалений ori
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 23:14

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    а коли вона прийшла в нерухомий, і не більше? у перехідних, якщо ви не використовуєте лямбда, він використовує час вприскування, як ви кажете, щоб надати більш дизель?
    ти не міг би зробити практичний приклад на лямбда-це карта golf 6 GTD edc17
    наявність перебуваєте за межами драйвери адреса 1F992E [AFR], і я думаю, 1F90FA smoke limiter [БАР]

файл видалений ori
    файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і йде обговорення, вставили посилання з номером поста

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Привіт Mirks,
    на жаль, я не знаю, працювали імена не BOSCH... наскільки безпосередньо відчув кривий введення межа для мене (mg/hub в залежності від оборотів) називається EngPrt_qLim_CUR (EDC17C49). Це визначає максимальну введення дизель, допустимої для кожного режиму в стаціонарних.

Звичайно ? необхідно збільшити введення в максимальній введення виражається в карту torque to quantity (кількість) і карту-форсунок (час відкриття), якщо перевищує необхідно екстраполювати і калібрування районах з break points змінені карти, названі.

Що тоді ? також необхідно підняти обмежувачі крутного моменту, навіть якщо на наших масиву даних експериментальних і я їх завжди бачив, sblindati в 1000нм (на appicazioni 500 max).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    Привіт дивіться *******ч мені першу карту, як лямбда-виразу,
    як modificheresti?
    afr навколо 1050 1030, в той час як друга карта приходить у верхній 1300.

крім того, де я можу знайти карту, щоб змастити стадії не перехідний?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •